Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:

Otáčení bitmap

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Otáčení bitmap

Autor: traged1

15:57:00 06.11.2009

Cau,

ja at delam co delam tak mne to rotate_sprite nefunguje :(

Citovat příspěvek

 

Re: Otáčení bitmap

Autor: elman

0:41:06 07.02.2009

da se použít
fixed hh;
hh = itofix(5000);
rotate_sprite(screena,Bitmap, X, Y,hh);
;)

Citovat příspěvek

 

Re: Otáčení bitmap

Autor: raj

20:05:22 10.04.2007

Lide, prosim, nenicte uz Zemi svymi nedobrymi myslenkami ... vice na http://www.3x3.wz.cz nebo primo na http://www.andele-svetla.cz

Citovat příspěvek

 

Re: Otáčení bitmap

Autor: adam2

9:58:42 08.04.2007

Mělo by to jít i funkcemi pro otáčení spritů, seznam je na
http://www.allegro.cc/manual/api/blitting-and-sprites/ .
Pokud se nepletu (možná se pletu, a to šeredně), sprite je docela obyčejná bitmapa. Rozhodně bych to tedy zkusil otočit pomocí těchto funkcí...

Citovat příspěvek

 

Otáčení bitmap

Autor: TomyBoss

17:20:19 01.04.2007

Ahoj programátoři, chtěl bych se zeptat jak na otážení obrázků, v dokumentaci je napsáno jenom něco o otáčení spritů ,ale to mi nepomůže.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: