Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



vice tlacitek

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: vice tlacitek

Autor: Tomyb

22:55:11 07.06.2009

Hoj, špatně definuješ ten vbscript.

podle onclick="edit(<%=index %>)"

Sub edit(index)
' zde si odchytni onen index a udelej co potrebujes
end sub

Citovat příspěvek

 




Vyse uvedeny kod, mi nejde zkompilovat, protoze neumi napsat, ze to jmeno te metody se take musi vygenerovat (ta jednotliva tlacitka, se totiz vytvareji v cyklu, ktery prochazi nejaka data z databaze)

Nebo nevite nekdo, jak to napsta, aby po stisknuti toho tlacitka se zavolala dana funkce napsana ve VBScriptu a parametrem se mu preda identifikator stisknuteho tlacitka (z toho identifikatoru totiz rozpoznava, ke kteremu se vaze datu)
Nebo mam pouzit jiny postup?

Vyse uvedeny kod, mi nejde zkompilovat, protoze neumi napsat, ze to jmeno te metody se take musi vygenerovat (ta jednotliva tlacitka, se totiz vytvareji v cyklu, ktery prochazi nejaka data z databaze) Nebo nevite nekdo, jak to napsta, aby po stisknuti toho tlacitka se zavolala dana funkce napsana ve VBScriptu a parametrem se mu preda identifikator stisknuteho tlacitka (z toho identifikatoru totiz rozpoznava, ke kteremu se vaze datu) Nebo mam pouzit jiny postup?

Citovat příspěvek

vice tlacitek

Autor: Dargorar

14:39:37 06.06.2009

Zdravim,

delam webovou stranku ve starem ASP, a generuji tam klasickou html tabulku, kde chi, aby u kazdeho radku bylo tlacitko, ale nevim, jak odchytit, to ze se nektere z nich zmacklo ... neumim to napsat v VBScript. Vse bude snad srozumitelnejsi z ukazky kodu.


" type="button" value="Edit" onclick="edit(<%= index %>);" />
" type="button" value="Edit" onclick="edit(<%= index %>);" />

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: