Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Obrázek z webu do Image

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Obrázek z webu do Image

Autor: tcesky

8:30:15 24.06.2011

http://forum.builder.cz/read.php?12,3325681,3325682#msg-3325682

Citovat příspěvek

 

Re: Obrázek z webu do Image

Autor: Mi.Chal

20:16:56 23.06.2011

DV Napsal:
-------------------------------------------------------
> WebClient se všude zmiňuje, když chci něco
> stáhnout do PC...

WebClient je treba trida v .Netu, ale to ti v C++ Builderu asi moc nepomuze. Pro BCB pouzij treba Indy nebo synapsi

Citovat příspěvek

 

Re: Obrázek z webu do Image

Autor: DV

9:02:50 23.06.2011

WebClient se všude zmiňuje, když chci něco stáhnout do PC...

Citovat příspěvek

 

Re: Obrázek z webu do Image

Autor: Mi.Chal

20:02:54 22.06.2011

DV Napsal:
-------------------------------------------------------
> Uložit a nahrát je dobrý nápad. Snažím se to tak
> udělat, ale asi jsem úplně blbej...
>
> Nedaří se mi připojit webclient.h
>
> #include
> Unit1.cpp(5): E2209 Unable to open include file
> 'webclient.h'
>
> Zkoušel jsem to i bez .h, s uvozovkami... nic
> nejede.

nevim co je webclient, ale jestli tam importujes neco z Delphi, tak misto .h bude pripona nejspis .hpp nebo to co BCB pouziva

Citovat příspěvek

 

Re: Obrázek z webu do Image

Autor: DV

15:47:30 22.06.2011

Uložit a nahrát je dobrý nápad. Snažím se to tak udělat, ale asi jsem úplně blbej...

Nedaří se mi připojit webclient.h

#include
[C++ Error] Unit1.cpp(5): E2209 Unable to open include file 'webclient.h'

Zkoušel jsem to i bez .h, s uvozovkami... nic nejede.

Kódy jsem potom našel na internetu dva:

WebClient* WebClient1 = new WebClient();
WebClient1.DownloadFile("http://www.microsoft.com/default.asp", "c:\TestPage.htm")
- Bude tohle stačit k funkčnosti? Nebo...

String source = "AdresaURL.jpg";
String destination = "c:\muj_obrazek.jpg";
WebClient* WebClient = new WebClient();
WebClient(); client.DownloadFile(source, destination);
- Tohle jsem přepsal z Delphi... radši se ptám předem, jestli to není blbě. Nemůžu to bez toho hlavičkového souboru vyzkoušet. :)

Předem moc děkuji za konkrétní pomoc.

Citovat příspěvek

 

Re: Image - web

Autor: Mi.Chal

22:44:53 15.06.2011

DV Napsal:
-------------------------------------------------------
> Toto jsem nikdy nepoužíval. Existuje, prosím,
> někde ukázkový kód?

bud to stahni jako soubor, uloz a zobraz nebo do streamu a nacti z nej. Jak to stahnout je treba na http://www.4itdevelopers.net/stahovani_dat_z_internetu.aspx, pro BCB si to prepis podle tech kodu pro Delphi

Citovat příspěvek

 

Re: Image - web

Autor: tcesky

12:46:14 15.06.2011

Urcite

TC

Citovat příspěvek

 

Image - web

Autor: DV

11:54:34 15.06.2011

Toto jsem nikdy nepoužíval. Existuje, prosím, někde ukázkový kód?

Citovat příspěvek

 

Re: Obrázek z webu do Image

Autor: tcesky

11:40:36 15.06.2011

Nacist Synapsi a pak Assign().

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

 

Obrázek z webu do Image

Autor: DV

11:33:29 15.06.2011

Zdravím,

nevíte prosím někdo jak dostat do komponenty Image obrázek JPG z webu? Na webu jsem našel komponenty, které to zvládnou, ale kupovat celý pack za 95 Euro mi přijde zbytečné. Neumí si s tím Builder 6 poradit?

Díky moc, DV.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: