Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

udalost mainform do popredia

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: udalost mainform do popredia

Autor: milan_5

17:54:25 12.09.2011

diky, akurat som na to blbec prisiel aj sam. ja som stale skusal len Form1->OnActivate() a Application->OnActivate() ma nenapadlo

Citovat příspěvek

 

Re: udalost mainform do popredia

Autor: tcesky

17:41:21 12.09.2011

OnActivate()

Citovat příspěvek

 

udalost mainform do popredia

Autor: milan_5

17:11:46 12.09.2011

Zdravim. Prosim vas poradte ako sa da zistit, ze sa aplikacia dostala do popredia, teda ze je znovu aktivna resp. ze bola nastavena ako ForegroundWindow ? dakujem

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: