Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



BLOB vs. Image FIREBIRD

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

BLOB vs. Image FIREBIRD

Autor: Adam1983

8:26:19 30.11.2011

Dobrý den, nějak sem nikde nedohledal uspokojivou odpověď...

(C#, .NET, Visual Studio 2010, Firebird, WinForm app)

Jak vyčíst BLOB do Byte[]?

Odpověď mi stačí od tohoto řádku :) FbDataReader reader = Cmd.ExecuteReader();


mnihikrát děkuji za odpověď

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: