Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Enumerace

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Enumerace

Autor: D3ryk

13:04:15 12.04.2011

Myslel jsem výčtový typ, děkuju už to funguje jak potřebuji.

Citovat příspěvek

 

Re: Enumerace

Autor: Alpedar

9:03:15 12.04.2011

Mluvis o java.util.Enumeration nebo o vyctovych typech (enum).

Pokud to druhe, tak
http://download.oracle.com/javase/1.5.0/docs/api/java/lang/Enum.html
a podivej se na valueOf

Citovat příspěvek

 

Re: Enumerace

Autor: D3ryk

22:09:36 11.04.2011

tohle jsem nemyslel, myslel jsem to jak vytvorit tu enumeraci aniz bych tam musel explicitně psát přímo název toho atributu jako je třeba

Enumerace enum = Enumerace.HODNOTA;

ale jestli jde něco jako že dosadím misto HODNOTA něják řetězec který nějákým způsobem získám ze vstupu

Citovat příspěvek

 

Re: Enumerace

Autor: mKorbel

21:52:51 11.04.2011

neda sa carovat, ale ...

String s = myComboBox.getSelectedItem.toString();

Citovat příspěvek

 

Enumerace

Autor: D3ryk

21:46:50 11.04.2011

Dobrý den, chtěl bych se zeptat mam v Okno kde je Komponenta Combobox a chtěl bych udělat něco takového že si vytáhnu vždy String z vybrane polozky ktera je ulozena v comboboxu a poté chci vytvořit enumeraci. Tato enumerace ma nazvy hodnot stejne jako jsou v Comboboxu, ale když chci vytvořit enum tak že při vytváření dosadím řetězec ktery vytahnu z Comboboxu tak to nejde. Podotýkám že Prodej je Enumerace.Potřeboval bych poradit jestli to něják takhle půjde vytvářet.


Object s = this.prodej.getSelectedItem();
String sell = (String) s;
Prodej prodej = Prodej.sell; //chyba

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: