Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Otocny JtextField

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Otocny JtextField

Autor: Maaartin

20:08:55 13.04.2011

@Override
protected void paintComponent(Graphics g) {
final Graphics2D g2 = (Graphics2D) g;
final AffineTransform old = g2.getTransform();
Dout.a(old);
final AffineTransform at = AffineTransform.getQuadrantRotateInstance(1);
// tohle sce doladit
at.concatenate(AffineTransform.getTranslateInstance(-000, -300));
at.concatenate(old); // tohle mozna patri na zacatek, nevim
try {
g2.setTransform(at);
super.paintComponent(g);
} finally {
g2.setTransform(old);
}
}

Citovat příspěvek

 

Re: Otocny JtextField

Autor: marekStu

17:56:53 13.04.2011

Hm tak zatim se mi nedari otocit texfield o 90 stupnu pomoci Alignment...

jednoduchy jlabel, ten by sel
[code]
@Override
protected void paintComponent(Graphics g) {
super.paintComponent(g);
Graphics2D g2 = (Graphics2D) g;
AffineTransform at = new AffineTransform();
at.setToRotation(Math.toRadians(90));
g2.drawString("otoceny text",0,0);
}
[/code]
Nemate nahodu nazornou ukazku jak by to slo pomoci toho alignment?

Citovat příspěvek

 

Re: Otocny JtextField

Autor: mKorbel

12:39:31 13.04.2011

SwingConstants

myJtextField.set*****Alignment(javax.swing.SwingConstants.****);

Citovat příspěvek

 

Re: Otocny JtextField

Autor: marekStu

12:20:22 13.04.2011

Ano treba i takhle, zatim by mi stacilo otacet o 90°

Citovat příspěvek

 

Re: Otocny JtextField

Autor: mKorbel

12:17:18 13.04.2011

co je to otocit text z horizontal na napr. vertical

Citovat příspěvek

 

Re: Otocny JtextField

Autor: marekStu

11:44:32 13.04.2011

No vlastne vono to je jeste dobra otazka. Neni to obycejnej popisek, ale editovaelny tzn pokud uzivatel klikne na text tak mam moznost editovat dany text. Cele kopmonenta se sklada z jpanelu, ktery dedi a dale s textfiledu do ktereho lze psat + jlablu ktery to vykresleje. Takze je mozne, ze bych mel vlastne tocit dany jpanel...
Jako neni to zivotne dulzeite zatim, jen jsem tak premyslel jeslti by to slo

Citovat příspěvek

 

Re: Otocny JtextField

Autor: D3ryk

11:19:11 13.04.2011

Myslíš určite textfield nemyslíš spíš Label?

Citovat příspěvek

 

Otocny JtextField

Autor: marekStu

11:11:25 13.04.2011

Ahoj, chtel bych do sve aplikace pridat moznost otacet jtextfield, ktery predstavuje popisek... Muze me nekdo nasmerovat, jak toho docilim, diky.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: