Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



%s

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: %s

Autor: Radek084

13:29:16 04.09.2011

Aha, už to dává smysl :) Díky moc !

Citovat příspěvek

 

Re: %s

Autor: Mi.Chal

11:52:50 04.09.2011

Radek084 Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zdravím,
> jsem začátečník v Javě a narazil jsem na věc,
> kterou nechápu a nemůžu jí vygooglovat. V tomhle
> videu
> http://www.youtube.com/user/thenewboston#p/search/
> 0/tPFuVRbUTwA cca 3:10 tam ten chlapík napíše
> System.out.printf("neco.. %s", getName()); ... a
> vypíše se mu ten GET. Zkusil jsem to bez toho %s
> ale to se pak nic nevypíše. Jak to funguje? To
> musí být všude abych vypsal GET? Promiňte, ale
> bážně jsem začátečník Díky!

http://martin.feld.cvut.cz/~pelikano/vyuka/PRI/printf.html

Citovat příspěvek

 

%s

Autor: Radek084

11:04:21 04.09.2011

Zdravím,
jsem začátečník v Javě a narazil jsem na věc, kterou nechápu a nemůžu jí vygooglovat. V tomhle videu [url] http://www.youtube.com/user/thenewboston#p/search/0/tPFuVRbUTwA [/url] cca 3:10 tam ten chlapík napíše System.out.printf("neco.. [bold]%s[/bold]", getName()); ... a vypíše se mu ten GET. Zkusil jsem to bez toho [bold]%s[/bold] ale to se pak nic nevypíše. Jak to funguje? To musí být všude abych vypsal GET? Promiňte, ale bážně jsem začátečník :) Díky!

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: