Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Generika

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Generika

Autor: Alpedar

9:09:50 04.11.2011

class Trida
//todle s tim nesouvisi a nevim co tim chces dosahnout
implements implem

{
E[] obj;
/** Vytvori novy objekt HeapStorage nad polem elements*/
Trida(E[] elements) {
/* kod */
obj=elements;
}
}

takhle by to uz fungovalo (Pokud ale ten interface implem taky nema omezeni na E).
btw, je hodne divne pojmenovat interface implem, a je proti javovskym zvyklostem zacinat jmeno tridy/interface malym pismenem.

Citovat příspěvek

 

Re: Generika

Autor: Honza

19:47:51 03.11.2011

Alpedar Napsal:
-------------------------------------------------------
> S tim jak mas tu tridu Trida to nejde. Pokud bys
> neomezil E, tak by to slo.
a to znamená přesně co?nějak tohle nechápu :S

Citovat příspěvek

 

Re: Generika

Autor: Honza

19:46:08 03.11.2011

a to znamená přesně co?nějak tohle nechápu :S

Citovat příspěvek

 

Re: Generika

Autor: Alpedar

11:58:19 03.11.2011

S tim jak mas tu tridu Trida to nejde. Pokud bys neomezil E, tak by to slo.

Citovat příspěvek

 

Re: Generika

Autor: Honza

11:19:42 03.11.2011

tzn že to udělat nejde?

Citovat příspěvek

 

Re: Generika

Autor: tronicek

8:48:18 03.11.2011

Ahoj,

Integer neimplementuje Interface1, takze prekladac nepovoli
Trida :). Jinak by to vypadalo takto:

MujInteger[] m = ...;
Trida p = new Trida<>(m);

(Je to verze pro Javu 7 s pouzitim diamondu).

Z.T.
--
Zdenek Tronicek
FIT CTU in Prague


Honza napsal(a):
>
>
> ahoj mám takovej problÊm a nevím jak si s tím poradit.
>
> class Trida> implements implem{
> E[] obj;
> /** Vytvori novy objekt HeapStorage nad polem elements*/
> Trida(E[] elements) {
> /* kod */
> obj=elements;
> }
> }
>
> Mám tuhle třídu a chtel bych si zavolat ten konstruktor treba s nejakejma
> Integer hodnotama abych si pak mohl v dalsich metodach kontrolovat
> vysledky ale nevím jak na to a prosím o radu.Děkuju za jakoukoliv radu
> --
> Autor: Honza
> Forum: Java
> Odkaz: http://forum.builder.cz/read.php?14,3336077,3336077#msg-3336077
>


Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Generika

Autor: Honza

22:13:59 02.11.2011

ahoj mám takovej problém a nevím jak si s tím poradit.

class Trida> implements implem{
E[] obj;
/** Vytvori novy objekt HeapStorage nad polem elements*/
Trida(E[] elements) {
/* kod */
obj=elements;
}
}

Mám tuhle třídu a chtel bych si zavolat ten konstruktor treba s nejakejma Integer hodnotama abych si pak mohl v dalsich metodach kontrolovat vysledky ale nevím jak na to a prosím o radu.Děkuju za jakoukoliv radu

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: