Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



java nahrazeni znaku

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: java nahrazeni znaku

Autor: Maaartin

21:03:11 11.11.2011

To bude fungovat jenom semtam. Pro univerzalni reseni je treba rozfrcat kazdy radek na kousky, spocitat dylky tech kousku, spocitat maxima pres vsecky radky a podle toho naformatovat. Zas tak moc prace to neni.

Citovat příspěvek

 

Re: java nahrazeni znaku

Autor: fichtik

12:45:47 11.11.2011

jednoduše použij tabelátor;)

String nahrada = pole[i].replace(';','\t ');

Citovat příspěvek

 

java nahrazeni znaku

Autor: oraf

11:27:23 11.11.2011

mam vypis ze soubrou data.txt, jsou tam ruzne cisla, a potrebuju to vypsat jako "tabulku" hodnoty v souboru data.txt jsou oddelena strednikem je nejake reseni jak nahradit strednik treba na vice mezer nebo neco takoveho jak to srovna do sloupcu pod sebe ? diky
static void vypis() throws IOException {
System.out.println("Výpis");
System.out.println("=======================");

FileReader fr = new FileReader("data.txt");
BufferedReader in = new BufferedReader(fr);

ArrayList kolek = new ArrayList();
String radka;
while ((radka = in.readLine()) != null) {
kolek.add(radka);
}

String pole[] = new String[kolek.size()];
for (int i = 0; i < kolek.size(); i++) {
pole[i] = kolek.get(i);
}

for (int i = 0; i < pole.length; i++) {
String nahrada = pole[i].replace(';',' ');
System.out.println(nahrada);

}

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: