Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Chyba v JSP

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

RE: Chyba v JSP

Autor: polakm

10:49:18 16.11.2011

> Já to prostě nechápu, podle všeho bych měl mít všechno dobře, v netbeans (a spouštím to také na tomcatu) to funguje, ale na www serveru ne, přikládám soubor se zdrojákem

Co tim myslite www server? Jak se lisi tomcat a www serveru??? Predpokladam tam take jede tomcat...
Jak vypada war ktery deplojujete?
Co mate ve WEB-INF/lib?




Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Re: Chyba v JSP

Autor: luke69

10:45:21 16.11.2011

Já to prostě nechápu, podle všeho bych měl mít všechno dobře, v netbeans (a spouštím to také na tomcatu) to funguje, ale na www serveru ne, přikládám soubor se zdrojákem

Citovat příspěvek

 

Re: Chyba v JSP

Autor: honyk

9:10:42 16.11.2011

Letmým pohledem bych řekl, že tam chybí import třídy WebForms

Citovat příspěvek

 

Chyba v JSP

Autor: luke69

23:34:53 15.11.2011

Ahoj, v jsp teprve začínám, v netbeans mi to funguje, ale na www serveru mi soubor hází chybu:

HTTP Status 500 -

type Exception report

message

description The server encountered an internal error () that prevented it from fulfilling this request.

exception

org.apache.jasper.JasperException: Unable to compile class for JSP:

An error occurred at line: 7 in the generated java file
Only a type can be imported. help_classes.WebForms resolves to a package

An error occurred at line: 22 in the jsp file: /login_inside.jsp
WebForms cannot be resolved to a type
19: <%
20: //html form data encoding
21:
22: WebForms wf = new WebForms();
23:
24: String fm_get = wf.recodeWin1250(request.getParameter("login_user"));
25: %>


An error occurred at line: 22 in the jsp file: /login_inside.jsp
WebForms cannot be resolved to a type
19: <%
20: //html form data encoding
21:
22: WebForms wf = new WebForms();
23:
24: String fm_get = wf.recodeWin1250(request.getParameter("login_user"));
25: %>


Díky za radu
:S

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: