Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Zvyrazneni odkazu

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Zvyrazneni odkazu

Autor: Marťa

0:25:33 17.05.2005

Ddocument.all jsem taky do nedácna užíval, ale pak mě toto forum naučilo getElementById.

A špantě na tom bylo toto:

document.all.a1.src => document.all("a1").src

Citovat příspěvek

 

Re: Zvyrazneni odkazu

Autor: WagoOn

17:16:55 15.05.2005

zkuste

funkce:
function Display(id,src) {document.getElementById('a'+id).src=src;}

volani
Display(3,'showme.gif')
Display(3,'Berri.gif')


nemusite tak pouzivat zvlastni funci na to ci ono.

Citovat příspěvek

 

Zvyrazneni odkazu

Autor: BeRRi

16:12:14 15.05.2005

Nazdarek, prosim Vas, nevi nekdo, co je spatneho na tomto kodu, v IE v poho,, v Mozille ee,, pise to chybu, ktere nerozumim

a to: document.all has no properties

kod:

...

function Display1()
{
document.all.a1.src="showme.gif";
}

function Display2()
{
document.all.a2.src="showme.gif";
}

function Display3()
{
document.all.a3.src="showme.gif";
}

...

function Undisplay1()
{
document.all.a1.src="berri.gif";
}

function Undisplay2()
{
document.all.a2.src="cicam.gif";
}

function Undisplay3()
{
document.all.a3.src="donpichot.gif";
}

function Undisplay4()
{
document.all.a4.src="fraba.gif";
}

...

 
 
 

...


a taky nejake zjednoduseni, abyk nemusel psat pro kazdy obrazek zvlast fce Display() a Undisplay() ... uz jsem to zkousel pomoci Display($id) ale nejak mi to nefakalo, diky

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: