Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



problem s presmerovanim <SCRIPT> v mozille

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: problem s presmerovanim <SCRIPT> v mozille

Autor: WagoOn

12:05:07 31.05.2005

presne tak to delam i ja a funguje squele, jinak tak funguje i seznam naseptavac.

PS: QWERTY .... nebydlel si nahodou na podoli? (blok D)

WagoOn

Citovat příspěvek

 

Re: problem s presmerovanim <SCRIPT> v mozille

Autor: qwerty

19:26:37 29.05.2005

funguje to skvele
mockrat diky :)

Citovat příspěvek

 

Re: problem s presmerovanim <SCRIPT> v mozille

Autor: los.

18:35:55 29.05.2005

Možno nejako takto:

function include (src)
{
var script = document.createElement ("script");
script.setAttribute ("type", "text/javascript");
script.setAttribute ("language", "JavaScript");
script.setAttribute ("src", src);

document.getElementsByTagName ("head").item (0).appendChild (script);
}

Citovat příspěvek

 

Re: problem s presmerovanim <SCRIPT> v mozille

Autor: qwerty

17:44:49 29.05.2005

zkratka potrebuju opakovane volat externi javascript kliknutim na objekt ...
ten javascript se ovsem bude generovat v php v zavislosti na parametrech a jinych veci (ale to uz do tutoho fora nepatri)

jako nejlepsi reseni mi prislo menit src

pomoci document.getElementById("zmeny").src="stranka.php"; menim obsah (volam porad stejnou stranku, akorat s jinymi parametry - jeden z nich je aktualni cas, aby se pokazde nahrala nova)

v ie a opere vsechno funguje bez problemu

ve firefoxu se nahraje ale jenom 1x a ve statusove radce to pise "Přenáším data z ..." a to i potom, co se vsechny prikazy v pomoci document.getElementById("zmeny").src="stranka.php"; menim obsah (volam porad stejnou stranku, akorat s jinymi parametry - jeden z nich je aktualni cas, aby se pokazde nahrala nova) v ie a opere vsechno funguje bez problemu ve firefoxu se nahraje ale jenom 1x a ve statusove radce to pise "Přenáším data z ..." a to i potom, co se vsechny prikazy v .

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: