Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Jak udelat blikajici pozadi po najeti mysi v TD??

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

jeste problem..:-( proc mi tohle nejde

Autor: korny

15:36:20 01.06.2005

DIky za radu ,ale chtel jsem to predelat na vice bunek a haze mi to stale chybu
problem bude asi v predavani hodnoty id v radku
timeout = window.setTimeout("blinkIt(id)", 300);

ale netusim co s tim..
nevite nekdo prosim??


[quote]













[/quote]

[/quote]

Citovat příspěvek

 

Re: Jak udelat blikajici pozadi po najeti mysi v TD??

Autor: korny

10:32:22 01.06.2005

DIKY MOC!!

Citovat příspěvek

 

Re: Jak udelat blikajici pozadi po najeti mysi v TD??

Autor: menea.cz

18:14:16 31.05.2005

31. května 2005, 13:12:16, napsal jste:

> no abych se priznal neslo by to z prikladem prosim..to je trosku vice slozity..

Jedno z mnoha možných řešení : http://tmp.menea.cz/blink/

--
Jiří Němec, ICQ: 114651500
www.menea.cz - www stránky a aplikace


Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Re: Jak udelat blikajici pozadi po najeti mysi v TD??

Autor: korny

13:12:16 31.05.2005

no abych se priznal neslo by to z prikladem prosim..to je trosku vice slozity..

Citovat příspěvek

 

Re: Jak udelat blikajici pozadi po najeti mysi v TD??

Autor: menea.cz

18:43:41 30.05.2005

30. května 2005, 18:00:37, napsal jste:

> resim problem nevim jak se mam vyporadat s tim ze chci aby po najeti
> mysi na obrazek..ktery je v TD mi ta bunka TD zacala menit
> pozadi-blikat.

Do funkce volane pres onMouseOver predat identifikator bunky a podle
libosti menit jeji className.

getElementById();
setTimeout();
className;

--
Jiří Němec, ICQ: 114651500
www.menea.cz - www stránky a aplikace


Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Jak udelat blikajici pozadi po najeti mysi v TD??

Autor: korny

18:00:36 30.05.2005

AHOJ,
resim problem nevim jak se mam vyporadat s tim ze chci aby po najeti mysi na obrazek..ktery je v TD mi ta bunka TD zacala menit pozadi-blikat.
Prosim o radu,
Dekuji Predem
Korny

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: