Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



funkce na zobrazeni pri kliknuti v IE nejede

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: funkce na zobrazeni pri kliknuti v IE nejede

Autor: Leo

13:25:47 09.08.2005

Zaprve bych zkusil onchange na tom selectu misto onclick v optionech, a pak by ta fce sla urcite prepsat tak, aby se nemusela volat padesatkrat, ale jenom jednou, Leo

Citovat příspěvek

 

Re: funkce na zobrazeni pri kliknuti v IE nejede

Autor: Jan5

13:04:33 09.08.2005

no volam ji v selectu, kdyz se vybere z selectu 1cka, tak se zobrazi jeden radek, kdyz 2 tak dva radky, kdyz 3 tak tri radky,

vyberu treba 3, takze se najednou ukazou 3radky, kdyz vyberu jeden, tak se ty dva zase sbali



zajimavy problem jeste, ze se ma zobrazit nebo skryt radek tabulky, jenze to blbo vsude, potreboval sem tam naky colspan="6" treba, no a to vubec nebralo v potaz, a po kliknuti na select to radek zobrazi bez tech colspanu takze se to zbori

takze to delam tak, ze se zobrazi jeden radek a skryvam/odkryvam v nem jeden az tri odstavce ktery maji prave to

Citovat příspěvek

 

Re: funkce na zobrazeni pri kliknuti v IE nejede

Autor: menea.cz

12:41:20 09.08.2005

9. srpna 2005, 11:52:09, napsal jste:

> V FF to jde, ale IE nereaguje, potrebuju to mit takto rozdelene,
> pokud je to funkce ktera dela oboje tak to IE zvladne.
> Nevite co je potreba doladit aby to odkryvalo i v IE

Píšete že to musíte mít rozdělené, ale jiný způsob může být prospěšný
... Já to věci řeším trošku jinak. Vytvořím si className pro skrytý a
zobrazený stav a potom stačí volat jedinou fci s ID objektu pro oba
stavy:

function showHideElement(theId){
var theObject = document.getElementById(theId);
theObject.className = (theObject.className == "show") ? "hide" : "show";
}

--
Jiří Němec, ICQ: 114651500
www.menea.cz - www stránky a aplikace


Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Re: funkce na zobrazeni pri kliknuti v IE nejede

Autor: Leo

12:26:56 09.08.2005

Divny, ale zkusil bych do toho el nestrkat to i se style, ale skutecne jenom element, tj,

function zobraz(idecko) {
document.getElementById(idecko).style.display = 'block';
}

Mimochodem, tu fci volate jak? Ono by to mohlo jit i jednoduseji, Leo

Citovat příspěvek

 

funkce na zobrazeni pri kliknuti v IE nejede

Autor: Jan5

11:52:09 09.08.2005

mam funkci na zobrazeni casti stranky; a druhou na jeji schovani

function zobraz(idecko)
{
el = document.getElementById(idecko).style;
el.display = 'block';
}
function skryj(idecko)
{
el = document.getElementById(idecko).style;
el.display = 'none';
}

V FF to jde, ale IE nereaguje, potrebuju to mit takto rozdelene, pokud je to funkce ktera dela oboje tak to IE zvladne.
Nevite co je potreba doladit aby to odkryvalo i v IE
diky moc.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: