Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Odpočet

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Odpočet

Autor: BlueStraggler

16:33:39 13.08.2005

Krome toho jeste potrebujete vedet, jak se vykona opakovane nejaky kod (tip: setInterval) a jak se meni obsah stranky po jejim nacteni (nejjednodussi i kdyz nestandardni ale ucinna je metoda innerHTML). Zacnete tim, ze si na stranku vypiste jednorazove aktualni datum a cas, pak zkuste cas menit, pak misto casu odpocitavani, a nakonec k tomu pridejte pocatecni nastaveni z PHP.

Citovat příspěvek

 

Re: Odpočet

Autor: TomX

16:28:31 13.08.2005

No, nic moc ...
... jelikož jsem samouk, tak zhruba něco na tenhle způsob: http://www.jakpsatweb.cz/javascript/objekt-date.html

Citovat příspěvek

 

Re: Odpočet

Autor: Leo

17:52:48 09.08.2005

A co umite z JavaScriptu, co se tyka Date()? Leo

Citovat příspěvek

 

Odpočet

Autor: TomX

16:08:34 09.08.2005

Zdravim,
mohl by jste mi prosím nědo osvětlit způsob, jakým mohu udělat odpočet (po vteřinách) od určité hodnoty, kterou generuji pomocí php?
Předem díky

Tom

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: