Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Aktualizace promnné po události.

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Aktualizace promnné po události.

Autor: Leeway

19:12:05 16.08.2005

Oki a dik...

Citovat příspěvek

 

Re: Aktualizace promnné po události.

Autor: WagoOn

23:49:22 14.08.2005

Totiz uvnitr :D

Citovat příspěvek

 

Re: Aktualizace promnné po události.

Autor: BlueStraggler

21:46:08 14.08.2005

Presne receno uvnitr :-)

Citovat příspěvek

 

Re: Aktualizace promnné po události.

Autor: WagoOn

21:40:20 14.08.2005

var number= Math.round(10*Math.random());

musi byt vne funkce

Citovat příspěvek

 

Aktualizace promnné po události.

Autor: Leeway

20:50:17 14.08.2005

Potreboval bych poradit se zaludnym problemem.
Mam promennou napr. A a jeji hodnota je generována pomocí Math takto:

Math.round(10*Math.random());

Tímto script vygeneruje cislo 1-10 a zaokrouhli ho. Toto ma mnoho vyuziti, jenze kdyz toto zapisu do funkce napr takto:

var number= Math.round(10*Math.random());
function Generate(){
document.form.elements[0].value= number;
}

A v html zavolam takto:







Po prvním pouziti se do inputu (textoveho) opravdu zapise vygenerovana hodnota. Jenze pri znovupouziti tlacitka uz v promenne "number" zustane porad stejna hodnota a proto se na strance uz zmena neprojevi.
Mozna by bylo reseni v tom, ze by se scriptem stranka po onClicku aktualizovala, jenze nevim, jak toto naproramovat.

Moc diky za reseni, sam bych na to neprisel.
S pozdravem Leeway.


Po prvním pouziti se do inputu (textoveho) opravdu zapise vygenerovana hodnota. Jenze pri znovupouziti tlacitka uz v promenne "number" zustane porad stejna hodnota a proto se na strance uz zmena neprojevi. Mozna by bylo reseni v tom, ze by se scriptem stranka po onClicku aktualizovala, jenze nevim, jak toto naproramovat. Moc diky za reseni, sam bych na to neprisel. S pozdravem Leeway.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: