Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



nastaveni inicializacni hodnoty v komponentach GUI

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Předmět:

Příspěvek:

*AGGRESSIVE* O:-) :-/ :-P *BLUSH* *BYE* :'( *DASH* 8-) *DRINK* :-| *THUMBUP* *SOS* *KISSED* :-* *OK* *SECRET* *STOP*

Pohlaví:

Muž, Žena

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

Re: nastaveni inicializacni hodnoty v komponentach GUI

Autor: Jadro007

15:35:09 17.11.2010

Ahoj, nepleteš si sekci? :)

Citovat příspěvek

 

nastaveni inicializacni hodnoty v komponentach GUI

Autor: Jiri Kac.

15:02:35 17.11.2010

Dobry den,

mám udělané GUI a potřebuju do několika komponent, ChckBoxy atd., nastavit inicializacni hodnotu, setEnable, z bufferu, ktery pracuje s textovym souborem. Jenomze kdyz to dam do tridy toho GUI, do main, napr:

jAlarmEnable00.setEnabled(true);

pise to chybu: "non-static variable cannot be referenced from a static context"


Chci se tedy zeptat, jak elegantne inicializovat metody-komponenty v tride meho GUI.

Pouzivam NetBeans

Dekuji.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: