Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Metoda v metodě

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Metoda v metodě

Autor: pepiino

9:32:11 19.11.2010

Tento kód je víceméně v pořádku. (žádnou chybu nezpůsobí, protože se fillLang nikdy nevolá). Ukaž jak konstruuješ objekt a voláš metodu.

Citovat příspěvek

 

Metoda v metodě

Autor: Honza

8:02:45 19.11.2010

Ahoj,
prosím o pomoc jak zavolat metodu třídy v jiné metodě dané třídy. Příklad:

[quote]
function Lang(){
this.languageConstants=[];
}

Lang.prototype.getValue=function(id){
return this.languageConstants[id];
}

Lang.prototype.fillLang=function(data){
//tento kod způsobí chybu this.getValue is not a function
this.getValue(0)
};
[/quote]

Děkuji moc

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: