Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



vystupny subor a jeho meno

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: vystupny subor a jeho meno

Autor: paya

22:52:01 08.05.2009

Zdravim,

kde se v napovede k INPUTDLG pise, ze funkce vraci STRING?

fn = inputdlg('jmeno fajlu');
fn = fn{1};
fprintf('vytvarime fail %s\n', fn);
fid = fopen(fn,'w');
fprintf(fid,'ahoj, ja jsem soubor!\n');
fclose(fid);

P.

Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

vystupny subor a jeho meno

Autor: koloman.brutus

1:20:09 08.05.2009

Zdravim vsetkych,

zacinam s Matlabom a chcel by som sa opytat ci matlab dokaze pracovat v interaktivnom rezime pri vytvarani vstupnych a vystupnych suborov. Mam na mysli spravit funkciu report, ktora mi bude vyhadzovat vysledky vo forme *.txt. Zatial to mam natvrdo no myslim, ze cez ,,inputdlg,, by to nejak mohlo zobrat. Zobrat to ako string a potom to dam namiesto fid=fopen(,,string z vyzvy inputdlg,,,'w'). Ale ako na potvoru takto jednoducho to neide.

Viete mi nejako poradit?

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: