Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



rozdělění jmen souborů

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: rozdělění jmen souborů

Autor: Játro

12:49:20 11.07.2009

no to me napadlo.... ale asi su uplne blbej nevim jak to zrealizovat :) premejslel sem nad for() nebo necim takovym

Citovat příspěvek

 

Re: rozdělění jmen souborů

Autor: nou

12:21:40 11.07.2009

treba rucne. teda pri kazdom \n sa posunut o riadok nizsie.

Citovat příspěvek

 

rozdělění jmen souborů

Autor: Játro

10:48:46 11.07.2009

zdar programeri,

mam tendle kod

DIR *dr;
struct dirent *dir;
dr = opendir("./maps/");
if (dr)
{
while ((dir = readdir(dr)) != NULL)
{
if( strcmp( dir->d_name, "." ) == 0 ||
strcmp( dir->d_name, ".." ) == 0 ) {
continue;
}

glLoadIdentity();
freetype::print(font[1], 320,240, "%s\n",dir->d_name);
}
closedir(dr);

a potrebuju aby se mi ty jmena souboru odradkovaly zkousel jsem to \n ale bohuzel to prave tady nefunguje. Nevi nekdo? Google vi urcite ale nevim jak to charakterizovat

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: