Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



načtení a vykreslení obj modelu?

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: načtení a vykreslení obj modelu?

Autor: achtenlogin

13:58:16 24.11.2011

Zdravím zpátky,

zdrojové kody z gametutorials jsou sice dobré, ale nejsou vhodné pro začátečníky, kteří tápou v C a C++, když zanedbám že jejich zdrojové kody jsou výborně okomentované.
Bohužel máte neúplné zdrojové kody proto bych Vám doporučil najít si nějaký jednodušší obj model loader a prozkoumat jak doopravdy funguje.

Např. http://tfc.duke.free.fr/coding/src/obj.c na začátek.
Případně je také vhodné toto: http://openglsamples.sourceforge.net/projects/index.php/blog/index/

Citovat příspěvek

 

načtení a vykreslení obj modelu?

Autor: OpenGL

17:04:28 09.08.2011

Zdravím,používám obj loader z game tutorials
tento: http://www.ulozto.cz/9926665/obj-loader-zip
ale vůbec nevím jak s tímto loaderem načíst a vykreslit model
potřeboval bych spíš nějaký krátký příklad,dík.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: