Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



OLE a vytvaranie instancii

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: OLE a vytvaranie instancii

Autor: tom3x

11:36:29 25.07.2008

Vyskytol sa este jeden problem pri vytvarani instancii. Ak chcem pristupovat k nejakej (externej) property alebo funkcii pomocou bodkovej konvencie napr.
[ital]
OleObject oStudiesInfoList
oStudiesInfoList = Create OleObject
oStudiesInfoList.setautomationpointer(oStudiesManagement.FindStudy)

var1=string(oStudiesInfoList.Count)
[/ital]

Dava: Error calling external property Count

A podobne aj funkcie

[ital]
OleObject oStudiesInfo
oStudiesInfo = Create OleObject
oStudiesInfo.setautomationpointer(oStudiesInfoList)

oStudiesInfoList.Item(1)
[/ital]
Error calling external object function Item


Kniznica je prilinkovana pri .exe nie v dll library
Dakujem za odpovede.

Citovat příspěvek

 

Re: OLE a vytvaranie instancii

Autor: tom3x

10:17:41 05.06.2008

Dakujem za odpoved a este podotknem ze VB script sa da priamo spustat s PB nasledovne:

OleObject ole_wsh
ole_wsh = Create OleObject
li_rc = ole_wsh.ConnectToNewObject ("MSScriptControl.ScriptControl")

ole_wsh.language = "vbscript"
ole_wsh.addcode(' Option Explicit ~r~n' &
+ ' Dim oPACS,oWorklistManagement,oWorklistItem,bOK ~r~n' &
+ ' Set oPACS = CreateObject("PACSClient.App")~r~n' &
+ 'oPACS.PACSHostName = "Tom")

ole_wsh.DisconnectObject()

Citovat příspěvek

 

Re: OLE a vytvaranie instancii

Autor: Jiri Koukal

13:24:22 03.06.2008

Moznosti:

1) bez create

oWorklistManagement = oPACS.WorklistManagement

2) s create

oWorklistManagement = create oleobject
oWorklistManagement.setautomationpointer(oPACS.WorklistManagement)

Citovat příspěvek

 

OLE a vytvaranie instancii

Autor: tom3x

9:53:32 30.05.2008

Mam nasledovny problem: Mam .exe subor pri ktorom je prilinkova kniznica ktoru mam vyuzivat. V popise je ako sa da kniznica vyuzivat a priklad vo VB skripte


Dim oPACS
Dim oWorklistManagement
Dim oWorklistItem


' Create PACS client object
Set oPACS = CreateObject("PACSClient.App")

' Set connection parameters
oPACS.PACSHostName = "pacs"
oPACS.PACSPortNumber = 104
oPACS.UserName = "PacsUser"
oPACS.UserPassword = "Password"

' Get worklist management object
Set oWorklistManagement = oPACS.WorklistManagement

' Initialize new worklist item
Set oWorklistItem = oWorklistManagement.NewWorklistItem
oWorklistItem.SetAccessionNumber("0000")
oWorklistItem.SetMedicalAlerts("METASTASIS")
etc.. etc..


tento kod som prepisal do PB nasledovne


integer li_rc
OLEObject oPACS
oPACS = CREATE OLEObject
li_rc = oPACS.ConnectToNewObject( &
"PACSClient.App")

oPACS.PACSHostName="pacs"
oPACS.PACSPortNumber= 104
oPACS.UserName="pacsname"
oPACS.UserPassword="pacspassword"

OLEObject oWorklistManagement
oWorklistManagement = CREATE OLEObject
li_rc = oWorklistManagement.ConnectToNewObject( &
"oPACS.WorklistManagement") //here is problem

IF li_rc = 0 THEN MessageBox("message","thats ok")
IF li_rc < 0 THEN
DESTROY oPACS
MessageBox("Connecting to COM Object Failed", "Error: " + String(li_rc))

Return
END IF


ale navratova hodnota je stale -2 --> trieda nieje najdena.Teda vytvorit objekt oPACS sa mi podarilo ale ako robit konkretne instancie pomocou OLE? Dakujem pekne.. [ital] [/ital] [ital] [/ital]

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: