Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



Problém so sériovou komunikáciou na PB11

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Problém so sériovou komunikáciou na PB11

Autor: johnthehappy

16:45:57 01.09.2009

coz takhle udelat DLL pres C/C++ (WATCOM?), otestovat a volat pres external?

Citovat příspěvek

 

Re: Problém so sériovou komunikáciou na PB11

Autor: JardaPes

7:34:30 01.09.2009

Toto mi chodí pod PB 11.2 8739

Citovat příspěvek

 

Re: Problém so sériovou komunikáciou na PB11

Autor: Ja On

6:53:36 01.09.2009

Ahoj,
s PB jsem skončil u verze 6.5, ale četl jsem, že PB11 pracuje pouze s unicode-stringy. Co to znamená přesně nevím (jestli pouze se "svými stringy"). Ale zkusil bych použít CreateFileW.

Citovat příspěvek

 

Re: Problém so sériovou komunikáciou na PB11

Autor: tatko

20:00:28 31.08.2009

Mám. Všetko by malo byť OK. Presne ten istý script, nastavenie definovanie externých funkcií chodí v PB7, ale v PB11 ani ťuk. Nepadne to do chyby buildra, len mi funkcia vráti nulovú hodnotu. Preto by som chcel vedieť, či náhodou nemá niekto skúsenosť so sériovou komunikáciou v PB11.

Citovat příspěvek

 

Re: Problém so sériovou komunikáciou na PB11

Autor: JardaPes

7:32:29 31.08.2009

A máš definovanou funkci ... Alias For "CreateFileA;Ansi" ?

Citovat příspěvek

 

Problém so sériovou komunikáciou na PB11

Autor: tatko

21:14:34 29.08.2009

Mám urobený program v PB7 na sériovú komunikáciu. Tam mi komunikácia chodí OK.
Keď tento program napíšem v PB11 tak mi volaná externá funkcia vracia hodnotu,
ktorá zodpovedá chybe pri otváraní sériového portu. Už dlhšie si s tým neviem rady
a chcel by som soft preložiť do vyššej verzie.

Využívam externú funkciu CreateFileA(...) z Kernell32.dll
Ďakujem za rady.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: