Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Odchytavani cisel z rulety

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: Maaartin

15:48:11 03.11.2009

Kazda profesionalni ruleta asi pouziva cryptograficky generator pseudonahodnych cisel. Z toho plyne ze vsecky statistiky budou odpovidat uniformnimu nahodnymu rozlozeni, tzn. ze rozlozeni je znamy.

Ze se vystup cryptografickyho PRNG neda rozlisit od opravdu nahodny posloupnosti je zakladni podminka toho aby tech PRNG nekdo znaly veci byl ochoten pouzit. Zkus si udelat statistiky pro AES(0), AES(1), ... pri konstantnim klici.

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: tcesky

8:31:33 03.11.2009

Poznamka jenom pro ty, kteri maji potize porozumet psanemu textu:
1. jozizbazin se pta jak cist ruletu aby si umel udelat statistiku
2. Ostatni mu odpovedeli
3. MartinPol rika, ze je nesmysl delat statistiku u procesu se znamym rozlozenim pravdepodobmnosti vysledku
4. TC odpovida, ze u sledovane aplikace to rozlozeni nemusi byt zname, takze to smysl mit muze

Nikde v cele diskuzi se neresilo, zda se proti rulete da vyhrat.

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: Lama

23:53:19 02.11.2009

Mno kdyby byla cinknutá tak by se toho dalo využít proti výhodě kasina.

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: Mi.Chal

23:40:05 02.11.2009

tcesky Napsal:
-------------------------------------------------------
> MartinePole,
>
> mily hochu,
>
> kdyby jozinzbazin veril tomu, ze
> https://cz.unibet.com/casino/casinoGameFullScreen.
> do?game=lrroulette2french&useRealMoney=false
> neni cinknute tak by se asi vubec neptal. Je-li
> projev teto rulety nestandardni tak je cena Tveho
> apelu dost devalvovana.

ono to ani nemusi byt cinknute, u rulety je pravdepodobnost toho, ze clovek vyhraje mensi nez ze nevyhraje. Takze pri dostatecne velkem poctu her kasino vybere vic penez, nez kolik vyplati vyhercum.

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: tcesky

16:10:18 02.11.2009

MartinePole,

mily hochu,

kdyby jozinzbazin veril tomu, ze https://cz.unibet.com/casino/casinoGameFullScreen.do?game=lrroulette2french&useRealMoney=false neni cinknute tak by se asi vubec neptal. Je-li projev teto rulety nestandardni tak je cena Tveho apelu dost devalvovana.

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: MartinPol

16:01:18 02.11.2009

Chlapci, na to staci udelat jednoducy generator nahodnych cisel. Pak zjistis, zese jedna o jednoduchou statistiku, proti, ktere nic nezmuzes. To je jako by jsi chtel, najit jiny vysledek nez 2+2=4. To jsou dogmata se kteryma nic neudelame..... Proc si mysli, ze ruleta preziva tak dlouho...protoze ji jeste nikdo neporazi.... :S

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: Maaartin

20:12:02 30.09.2009

> [ital]Ještě bych se zeptal na pár detailů co znamenají zkratky STL a BCB.[/ital]
Moje trochu OT odpoved (tim nescu rict, ze neni dobry se zeptat, jen ze casto to jde rychleji):

UTFG. ;)

http://www.google.com/search?q=stl
hned prvni radek:
http://www.sgi.com/tech/stl

http://www.google.com/search?q=bcb
asi 11. radek
C++ Builder

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: guest

19:19:07 30.09.2009

TC: problem je ze musim grabovat celou obrazovku a pak vyhodnotit pozici daneho objektu v animaci, takze jeden snimek je nepouzitelny, jelikoz se do neho "netrefim" kvuli tomu lagu..
jozinzbazin: kontakt?

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: jozinzbazin

17:58:35 27.09.2009

To guest myslíš že bys ten tvůj prográmek mohl upnout sem nebo mi ho poslat na mail?? Chtěl bych se podívat jak to funguje :-)
Předem díky:-)

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: tcesky

16:38:48 27.09.2009

[ital]jenze pri nacteni nebo ukladani socasneho screenu mi to lagne a mam tam mezery, jak bych to mel vyresit?[/ital] Grabuj jenom tu cast obrazovky kterou potrebujes a s tim co dostanes si pocinej inteligentne.

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: griffin

15:59:37 27.09.2009

STL - Standard Template Library
BCB - Borland C++ Builder

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: guest

8:32:10 27.09.2009

zdar, taky si takhle neco odchytavam... ale mam problem ze potrebuju celou posloupnost, jenze pri nacteni nebo ukladani socasneho screenu mi to lagne a mam tam mezery, jak bych to mel vyresit?

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: jozinzbazin

20:33:48 26.09.2009

Ještě bych se zeptal na pár detailů co znamenají zkratky STL a BCB.
Děkuji ti TC:-)

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: tcesky

19:52:33 26.09.2009

Co se tyce [bold]obrzovky[/bold], tak

[code]
#include header specificky pro BCB, pro Tebe irelevantni
#pragma hdrstop

#include "BitGrab2Main.h" header k frahmentu prikladu, pro Tebe irelevantni
#include headet k STL, ten mas
#include header specificky pro BCB, pro Tebe irelevantni
#include "jpeg.hpp"; header specificky pro BCB a pro jpg, pro Tebe irelevantni
[/code]

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: jozinzbazin

19:47:35 26.09.2009

Případně kdybys měl někde po ruce ty potřebný knihovny tak bych byl strašně vděčný ,protože ani nevím jesttli bude možné je někde sehnat.

Moc díky :)

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: jozinzbazin

17:51:50 26.09.2009

Hehe tak jo :-D To je dobrá rada :D
Mohl bych tě ještě poprosit jestli bys mi řekl co z těch souborů budu nutně potřebovat k tomu grabování obrzovky? Protože je neznám tak se ptám:-)

#include
#pragma hdrstop

#include "BitGrab2Main.h"
#include
#include
#include "jpeg.hpp";

Díky:-)

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: tcesky

17:22:49 26.09.2009

Kdyz si z prikladu vyparas to co neovladas (to co neni C) tak Ti zbyde presne to, co potrebujes.
Zdravim
TC

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: jozinzbazin

16:42:24 26.09.2009

Jj tak bych to udělal kdybych věděl jak na to v tom zdrojovém kódu co je jako odkaz se moc nevyznám protože zatím ovládám jen C.

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: tcesky

16:27:15 26.09.2009

Take muzes graboval pravy dolni roh - vyherni cislo.

Tam muze nejake cislo z omezene mnoziny cisel, takze misto OCR by stacilo porovnavat obrazek s omezenou mnozinou obrazku.

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: tcesky

12:14:54 26.09.2009

1. Ve win StretchBlt z HDC 0, napr

http://forum.builder.cz/read.php?12,1513574,1513590#msg-1513590

2. Obrazek rulety je konecna posloupnost bitmap (otaceni rulety) a pres ne je nakreslena kulicka.

3. Je mozne si schovat tu konecnou posloupnost a pro kazdou bitmapu urcit parametry pro urceni pozice jednotlivych policek (bude to jeden vzorecek s jednim paramertrem - treba azimut vuci stredu, a pro kazdou bitmapu bude jenom jiny posun azimutu).

4. V grabnute bitmape zjistis pohybem podel "kruznice" policek je-li tam kulicka a jaky je jeji azimut. Porovnanim s poslounosti bitmap zjistis, jaky je posun azimutu.

CBD

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: jozinybazin

11:16:34 26.09.2009

To grabování obrazovky vůbec netuším jak udělat.Nebyla by nějaká rada + to jak to pak vyhodnotit v C??

Za skutečný peníze to hrát určitě jde a na to abys mohl vsadit víc jak 50euro se musíš tuším přepnout na ruletu od 1eura do 500euro tadyta je od 0,1 eura do 50euro ,ale sou tam různý jiný omezení.


Díky za rady.

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: Mi.Chal

9:57:08 26.09.2009

jozinzbazin Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj,chtěl bych se vas tu zeptat zda by bylo
> nejakym zpusobem mozne odchytavat cisla ktere
> padaji na rulete napr na:
> https://cz.unibet.com/casino/casinoGameFullScreen.
> do?game=lrroulette2french&useRealMoney=false
>
> Chtel bych si udelat nejakou statistiku,ale
> zapisovat rucne stovky a tisice spinu se mi moc
> nechce.

to nevim, leda z toho flashe delat scrshoty a nejakym ocr vytahat. Me by spis zajimalo, jestli se tam da hrat s pravyma penezma a vsadit vic nez 50 euro behem jedny hry, jinak ty penize pribyvaji celkem pomalu.

Citovat příspěvek

 

Re: Odchytavani cisel z rulety

Autor: tcesky

9:50:25 26.09.2009

V pravidelnych intervalech grabni z obrazovky pravy horni roh s ruletou, najdi v nem kulicku a zapis stav "na cisle + cislo" nebo "mimo cislo". Nasledne analyzuj radu techto zapisu a vyfiltruj jenom relevantni (prvni na cisle po prechodu z mimo-cisla)

Zdravim

TC

Citovat příspěvek

 

Odchytavani cisel z rulety

Autor: jozinzbazin

21:48:34 25.09.2009

Ahoj,chtěl bych se vas tu zeptat zda by bylo nejakym zpusobem mozne odchytavat cisla ktere padaji na rulete napr na: https://cz.unibet.com/casino/casinoGameFullScreen.do?game=lrroulette2french&useRealMoney=false

Chtel bych si udelat nejakou statistiku,ale zapisovat rucne stovky a tisice spinu se mi moc nechce.

Díky za rady:-)

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: