Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

shell script

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: shell script

Autor: ondra.holub

12:57:09 06.03.2008

A toto nefunguje?[code]./pogr parametr > slozka/soubor[/code]

Citovat příspěvek

 

Re: shell script

Autor: Kojot

9:26:07 06.03.2008

Podle me by bylo nejlepsi dat slozku, kam se maji ulozit ty obrazky, jako volitelny parametr. Pokud by se nezadal, pokusil by se je ulozit do aktualni slozky. Parametry lze snadno prochazet pomoci funkce getopt().

V makefile jsou dal platne promenne prostredi, takze si staci v shell scriptu nastavit napr. promenou LINKDIR a tu pak pouzit v makefile pri linkovani vysledneho programu.

Citovat příspěvek

 

Re: shell script

Autor: honzazbran

15:47:42 05.03.2008

vystupem jsou vetsinou obrazky, chtel jsem totiz mit kazdy vysledek v jedne slozce, kvuli prehlednosti, ale kdyz to nejde tak se neda nic delat.
Nebo neda se kdyz mám v skriptu make urcit, kde se vytvori spustitelny soubor? I kdyz to zase bude asi problem, že bych musel do kazde slozky nejak kopirovat ten spustitelny soubor.
diky za reakce
honza

Citovat příspěvek

 

Re: shell script

Autor: Kojot

11:27:04 05.03.2008

Pokud vim, tak vystup nelze posilat do slozky, ale jen do souboru. Co je to vlastne za vystup?

Citovat příspěvek

 

shell script

Autor: honzazbrna

23:31:58 04.03.2008

ahoj chtel jsem si v linuxu pro pohodlnejsi testovani napsat skript testuj.sh
mam ale problem
make je ok
vytvorim slozku ok
spustim ./pogr parametr > slozka tady mam problem, jak mam vystup poslat do slozky?

diky za radu
honza

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: