Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



system ...

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: system ...

Autor: Zaboj Campula

11:01:06 28.01.2011

Ano, opravdu je to system(). Je definovany jako
int system(const char *string);
v
Funkce je ve standardni C knihovne.
To ostatne napovi i man system.

:wq

Citovat příspěvek

 

system ...

Autor: marecek

10:49:30 28.01.2011

ahoj,
prosim, potrebuji moc pomoct. Jak se jmenuje a fce ktera dokaze vyvolat program, jako kdybych ho volal z shellu ?? mam takovy pocit ze to bylo system(char ) ale uz nevim v jake knihovne ?? nevite to nahodou nekdo, moc by mi to pomohlo ... dekuji moc.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: