Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

MDI Child len s X tlacitkom

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: MDI Child len s X tlacitkom

Autor: Axlboy

16:31:49 19.05.2005

vyhod control box, pak tam ale nebude nic ...

Citovat příspěvek

 

Re: MDI Child len s X tlacitkom

Autor: jozef

13:59:19 19.05.2005

Diky. Ale da sa tak spravit aby tam nebolo MAX a MIN button ked to je maximalizovane?

Citovat příspěvek

 

Re: MDI Child len s X tlacitkom

Autor: Axlboy

23:00:56 18.05.2005

Private Sub MDIForm_Load()

Form1.WindowState = vbMaximized
End Sub

Citovat příspěvek

 

Re: MDI Child len s X tlacitkom

Autor: jozef

21:08:18 18.05.2005

Proste ked tam nieje MAX button tak sa mi nezobrazi child form.

Citovat příspěvek

 

Re: MDI Child len s X tlacitkom

Autor: jozef

21:07:28 18.05.2005

Ano mam. Keby som nemal tak sa spusti MDI form aj ten druhy. Skuste: spravte novy projekt a dajte tam MDI form a min a max button false a mdi child sa bude spustat maximalizovany. Ja mam enterprise veriu.

Citovat příspěvek

 

Re: MDI Child len s X tlacitkom

Autor: PAP

21:02:50 18.05.2005

a mas vubec nastaveno mdichild=true ???

Citovat příspěvek

 

Re: MDI Child len s X tlacitkom

Autor: Jebi

20:34:46 18.05.2005

Blbost .. to musí bejt v něčem jinym .. anebo je to nějakej fenomén, kterej neznám .. takhle vám s tím JÁ neporadím.

Citovat příspěvek

 

Re: MDI Child len s X tlacitkom

Autor: jozef

20:27:49 18.05.2005

Tak proste som dal Min Button False Max Button False. A spustim mdi form potom mdi child a nic.

Citovat příspěvek

 

Re: MDI Child len s X tlacitkom

Autor: Jebi

19:08:09 18.05.2005

> Skusal som v properties min button a max button vypnut ale potom sa mi nezobrazil
> form. Da sa to nejak spravit? dakujem.

Jak nezobrazil? Co jste s tím proboha vyváděl?! :)

Citovat příspěvek

 

MDI Child len s X tlacitkom

Autor: jozef

17:34:15 18.05.2005

Ahoj, vedel by mi niekto pomoct s tym ako docielit: maximalizovany form(ktory sa zobrazi) a aby mal len X tlacitko. Skusal som v properties min button a max button vypnut ale potom sa mi nezobrazil form. Da sa to nejak spravit? dakujem.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: