Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



VBA Dynamic lib call

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: VBA Dynamic lib call

Autor: waltz

17:25:28 05.01.2010

..priklad ako dynamicky vytvorit referenciu na pozadovanu libku:

.
.
ThisWorkbook.VBProject.References.AddFromFile ("c:\WINDOWS\system32\scrrun.dll")
.
.

Citovat příspěvek

 

Re: VBA Dynamic lib call

Autor: waltz

16:17:23 05.01.2010

..konkretnejsie sa mi jedna o kniznicu c:\WINDOWS\system32\scrrun.dll - Dictionary.

Nasiel som nieco ako:

Private Declare Function Dictionary Lib "c:\WINDOWS\system32\scrrun.dll" ()

..kod je sice validny, ale pri deklaracii uz je problem:

dim d as Dictionary ' unknown

:S

Citovat příspěvek

 

VBA Dynamic lib call

Autor: waltz

15:21:27 05.01.2010

Cau,

neviem ci sa to tu uz riesilo...ide mi o nasledovne: potreboval by som dynamicky nacitat knihovnu vo VBA kode. Je to mozne ?

Potrebujem to z toho dovodu, ze mam Excel WB, kde pouzivam rozne libs a tento WB budu vyuzivat aj ini uzivatelia. Problem je v tom, ze oni nemusia mat vytvorene referencie na dane libs v ramci Excelu......

Dik

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: