Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



použití win API v VBA

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Předmět:

Příspěvek:

*AGGRESSIVE* O:-) :-/ :-P *BLUSH* *BYE* :'( *DASH* 8-) *DRINK* :-| *THUMBUP* *SOS* *KISSED* :-* *OK* *SECRET* *STOP*

Pohlaví:

Muž, Žena

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

Re: použití win API v VBA

Autor: peko2

10:10:58 15.01.2010

Myslíš COM objekt? Referencia sa pridáva rovnako ako v klasickom VB.

Citovat příspěvek

 

Re: použití win API v VBA

Autor: waltz

10:36:17 14.01.2010

Ako je to s dll, ktora obsahuje napr nejaky objekt ?? ...ako sa to vola ? ..napr. scrrun.dll obsahuje objekt Dictionary - ak sa nemylim..

Vo VBA je sice moznost volat, resp. definovat referenciu na dll...

Citovat příspěvek

 

Re: použití win API v VBA

Autor: peko2

17:11:11 13.01.2010

Rovnako ak ov klasickom VB. čiže potrebuje nadeklarovať externú funkciu Public Declare Function GetPixel Lib "gdi32.dll"... a ideš.

Citovat příspěvek

 

použití win API v VBA

Autor: tichovsp

10:17:08 13.01.2010

Ahoj,
chtěl bych se zeptat, jestli existuje nějaký způsob, jak využívat ve skriptech VBA (např. v Excelu) funkce win API. Například GetPixel z knihovny Gdi32.dll

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: