Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



obrázek

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

obrázek

Autor: fichtik

21:14:19 05.08.2011

zdravím,
existuje nějaká metoda, která by mi řekla jak se jmenuje soubor ze kterého byl načten obrázek?

takto kreslím obrázek
Form1.PictureBox6.Image = Image.FromFile(getCesta(hrac.ruka(0)))

a v jiné třídě bych potřeboval získat jeho cestu, mohl bych použít stejnou metodu jako tu kterou vyhledám název, ale potřeboval bych to obecně do dalších metod

díky za odpověď

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: