Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



"konfigurace aplikace není správná"

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re[2]: "konfigurace aplikace neni spravna"

Autor: LadislavZezula

17:40:59 30.10.2011

> dobrý den muj pc nezobrezje zakladní důležite informace napřiklad
> fb diš se přihalsim na fb tak nejde chtat a po cjhvilce napiše erer
> tato stranka nexzistuje a pak se po 10 minutach asm přihasi a nevim
> co stim skoušel sem dat novou verzi google chrom ale diž dam google
> chrom tak nenačita stranky a jenom to napiše tato stranka neni konfigurovna
> co to je ale diš zapne mozila farfox tak to de nevim co stim prosim
> o pomoc a vipadava my zuvkova karta diš pustim vic pisniček z
> pevenho disku tak spusi jen polovinu a zda se my že nevidi hardwer
> ale hraje to ale potichu pprosim o radu erik. :(

Máš to rozbitý ...

L.


Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Re: "konfigurace aplikace není správná"

Autor: erdda19412

11:37:26 30.10.2011

dobrý den muj pc nezobrezje zakladní důležite informace napřiklad fb diš se přihalsim na fb tak nejde chtat a po cjhvilce napiše erer tato stranka nexzistuje a pak se po 10 minutach asm přihasi a nevim co stim skoušel sem dat novou verzi google chrom ale diž dam google chrom tak nenačita stranky a jenom to napiše tato stranka neni konfigurovna
co to je ale diš zapne mozila farfox tak to de nevim co stim prosim o pomoc a vipadava my zuvkova karta diš pustim vic pisniček z pevenho disku tak spusi jen polovinu a zda se my že nevidi hardwer ale hraje to ale potichu pprosim o radu erik. :(

Citovat příspěvek

 

Re: "konfigurace aplikace není správná"

Autor: PRXman

16:18:59 05.12.2009

Mohol by som sa spytat ako? Dakujem. :)

Citovat příspěvek

 

Re: "konfigurace aplikace není správná"

Autor: Prott

16:40:10 23.09.2008

Problém vyřešen.

Citovat příspěvek

 

Re: "konfigurace aplikace není správná"

Autor: Prott

14:03:10 23.09.2008

Jak jsem již psal - framework mám nainstalovaný (odzkoušeno s 2 i 3).

Citovat příspěvek

 

Re[2]: "konfigurace aplikace neni spravna"

Autor: LadislavZezula

13:59:28 23.09.2008

> Děkuji, avšak poté se dostávám k chybě:
> '/MTd' and '/clr:pure' command-line options are incompatible
> Bez /clr či /clr:pure se program nezkompiluje (managed targeted code requires a '/clr' option).

Na cilovy pocitac musis nainstalovat .NET framework.
Evidentne musim ten clanek updatnout.

L.



Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Re: "konfigurace aplikace není správná"

Autor: Prott

13:52:21 23.09.2008

Děkuji, avšak poté se dostávám k chybě:
'/MTd' and '/clr:pure' command-line options are incompatible

Bez /clr či /clr:pure se program nezkompiluje (managed targeted code requires a '/clr' option).

Citovat příspěvek

 

Re: "konfigurace aplikace neni spravna"

Autor: LadislavZezula

11:17:02 23.09.2008

> narazil jsem na docela vážný problém a to:
> aplikace vytvořená a kompilovaná ve Visual C++ .net 2005 hlásí (na
> PC bez Visual C++) chybu "Spuštění této aplikace se nezdařilo,
> protože konfigurace aplikace není správná.". VC++ Redistributable

http://www.zezula.net/cz/prog/vs2005_crt_dll.html

L.



Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

"konfigurace aplikace není správná"

Autor: Prott

10:58:15 23.09.2008

Dobrý den,
narazil jsem na docela vážný problém a to:
aplikace vytvořená a kompilovaná ve Visual C++ .net 2005 hlásí (na PC bez Visual C++) chybu "Spuštění této aplikace se nezdařilo, protože konfigurace aplikace není správná.". VC++ Redistributable jsem zkoušel jak 2005 (se SP1 i bez - instalace tohoto končí bez potvrzení .. nejsem si jistý, zda je opravdu nainstalován), tak 2008. Net Framework také (2 i 3). Program "Dependency Walker" vykazuje chybu s knihovnou MPR.dll (i když jí přiložím přímo k programu). Kdyby někdo veděl o možném způsobu řešení, byl bych mu velmi vděčný, pokud by mi poradil.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: