Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



ACtivex polyline

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: ACtivex polyline

Autor: JerryDotaz

17:59:57 10.04.2009

http://www.radekchalupa.cz/knihy/

Citovat příspěvek

 

Re: ACtivex polyline

Autor: Tuhik

11:34:24 02.04.2009

Dik za odkazy, ale chtel jsem to psat v vc++ a atl . Mel by to byt activex objekt.

Citovat příspěvek

 

Re: ACtivex polyline

Autor: JerryDotaz

19:47:56 01.04.2009

http://geeks.netindonesia.net/blogs/ronald/archive/2008/10/31/3d-windowsless-in-wpf.aspx

http://channel9.msdn.com/posts/AdamKinney/WPF-35-SP1-Graphics-with-David-Teitlebaum/

http://msdn.microsoft.com/en-us/library/dd390982(VS.85).aspx

http://www.freevbcode.com/ShowCode.Asp?ID=2504

http://www.bigresource.com/VB-Downlaoding-Windowless-C7Xb5tadez.html

Citovat příspěvek

 

ACtivex polyline

Autor: Tuhik

15:43:45 01.04.2009

Potrebuju nakodovat jednoduchy prvek ACtiveX ktery vykresli krivku. Mel by se chovat tak ze po vlozeni prvku naklikam body polyline a tim vytvorim polylinu. Nejake ActiveX jsem uz delal ve VC++ (ATL), ale byly to objekty zalozene na CWnd.

Potreboval bych naznacit hruby smer jak kodovat objekt ktery neni zalozen na okne.
Tusim ze budu muset pouzit windowless objekt,ale nevim jak zacit.
Nejsou mi jasne tyto veci:
U objektu ktery ma svoje okno je jeho velikost pri vlozeni do kontejneru dana uzivatelem pres bounding rect, u krivky ale nevim jak nastavit pocatecni velikost, jelikoz velikost objektu je znama az po naklikani bodu polyliny.

Jde vubec takovy activex control vytvorit?

DIk

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: