Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



RichTextBox odřádkování

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: RichTextBox odřádkování

Autor: mates1000

1:16:31 22.04.2010

Hele nemohl by někdo napsat nějaký vzor abch měl přrdsatvu jsem nováček ledacos jsem zvlýdl ale tohle nevím

Citovat příspěvek

 

Re: RichTextBox odřádkování

Autor: Milik

14:36:24 17.09.2009

Když vložíš do řetězce znaky \r\n dojde k odřádkování

Citovat příspěvek

 

Re: RichTextBox odřádkování

Autor: Syslomancer

21:28:24 16.09.2009

Nechci spamovat, ale nemohu editovat nebo smazat příspěvek.
Moc se omlouvám, ale pracuji v MS Visual Basic Express Edition 2008 a ne v VB C++ a omylem jsem zvolil jiné fórum. Dalo by se to nějak přesunout?
Díky

Citovat příspěvek

 

Re: RichTextBox odřádkování

Autor: Syslomancer

21:25:13 16.09.2009

K tomu kódu se ještě píše, že místo "Count" má být použito "Length"

Citovat příspěvek

 

Re: RichTextBox odřádkování

Autor: Syslomancer

21:24:00 16.09.2009

Zde jsem nalezl odpověď (http://social.msdn.microsoft.com/Forums/en-US/winforms/thread/3423adae-9b29-4d60-b972-1a8615039bc1), ovšem nevím, kam přesně vložit tento kód.

for (int i = 0; i <= richTextBox1.Lines.Count; i++)
{

string textbox = string.Format("textbox{0}", i);
Controls[ textbox ].Text = richTextBox1.Lines[ i ];

}

Poradí někdo?

Milik:
Co je sekvence znaků "\r\n" prosím? Můžete mi to nějak přiblížit?

Děkuji

Citovat příspěvek

 

Re: RichTextBox odřádkování

Autor: Milik

21:13:30 16.09.2009

Sekvence znaků "\r\n"

Citovat příspěvek

 

Re: RichTextBox odřádkování

Autor: Syslomancer

21:05:23 16.09.2009

Já se omlouvám, místo
"Nevím jak přikázat RichTextBoxu, aby odřádkoval na další stránku."

má být
"Nevím jak přikázat RichTextBoxu, aby odřádkoval na další ŘÁDKU."

Citovat příspěvek

 

RichTextBox odřádkování

Autor: Syslomancer

20:45:44 15.09.2009

Ahoj, potřeboval bych poradit ohledně RichTextBoxu. Nevím jak přikázat RichTextBoxu, aby odřádkoval na další stránku.

Dalo by se to udělat tak, že nasimuluju stlačení klávesy enter, ale to vůbec nemám tušení jak udělat. Myslím, že by mohlo být něco jako WriteLine, což je u myStreamWriter. Ale bohužel jsem to nenašel.

Poté bych potřeboval poradit (a z části by se pomocí tohoto problému dal řešit problém první) s tím, jak přikázat RichTextBoxu, aby vepsal například text z TextBoxu1 do řádky číslo 5.

Díky moc za odpověďi.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: