Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF – vaše škola fotografie

Kdo lektoruje pražský letní workshop v ZOO a Botanické zahradě?

V dnešní soutěži hrajeme o:

Dárkový certifikát v hodnotě 1000 Kč

VS 2008 a DX sdk 2009

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: VS 2008 a DX sdk 2009

Autor: Tomkiboy

16:08:28 14.10.2009

Jo!!!! Vyyyyborne uz mi to konecne funguje podla mojich predstav. Velmi ste mi pomohli pane michalferko!! Dakujem!

Citovat příspěvek

Re: VS 2008 a DX sdk 2009

Autor: michalferko

8:21:57 14.10.2009

A mas nastavene cesty pre podadresare DX SDK?
Tools -> Options -> Projects and Solutions -> VC++ Directories.
Hore si vyber "show directories for" a do include pridaj riadok ukazujuci na DX SDK/include, do library /lib atd.
v express edition na vistach si to najskor sam SDK pridal ale na sedmickach sa mu to nepodarilo.

Citovat příspěvek

VS 2008 a DX sdk 2009

Autor: Tomkiboy

22:04:46 13.10.2009

Dobry den prajem, aj ked M$ mi ten den skaredo pokazil. Pouzivam Windows 7 Professional a naistaloval som si nan ho Visual Studio 2008 Professional. Studio pekne funguje. Teraz som si k nemu nainstaloval najnovsi DX SDK (august 2009). Ked si teraz spustim DirectX Sample Browser kde mam rozne tutorialy ako programovat hry, najdem si nejaku ukazku, stlacim Executable tutorial sa mi pekne spusti. Ale ked si dam prislusnu ukazku nainstalovat ako projekt a tento projekt chcem skompilovat uz narazim na chybu. Vypise mi takuto protivnu hlasku

1>c:\users\tomkiboy\desktop\cpp\deferredparticles\dxut\core\dxut.h(29) : fatal error C1083: Cannot open include file: 'dxsdkver.h': No such file or directory
1>Build log was saved at "file://c:\Users\Tomkiboy\Desktop\CPP\DeferredParticles

========== Build: 0 succeeded, 1 uz si viete domysliet....

Pochopil som ze nevie najst ten subor ked som v nastaveniach napisal kde ma hladat tento hlavickovy subor chcel po mne dalsi hlavickovy atd.... potom po mne chcel aby som mu nasiel nejake lib subory... aj tie som mu nasiel. Snazil som sa vyhovet vsetkym potrebam toho programu a stale bol protivny. A teraz aj ked sa mi program uspesne skompiloval, tak pri spusteni mi vypisal ze mu chyba nejaka dx kniznica tak uz som to vzdal lebo tu uz som nevedel ako to tomu programu mam vysvetlit co po nom chcem.
Povodne som mal Win Vista a na nom Visual studio 2008 Express edition a na nom to fungovalo bez nejakeho nastavovania jednoducho som skompiloval a sam mi krasne fungoval. Ma s tym niekto podobne skusenosti?? Som strateny neviem co s tym mam robit.
Este ma napadla jedna vec ze pri detajloch toho DX sdk august 2009 boli uvedene operacne systemy na ktorych to funguje Windows 7 tam sice bol napisany ale nebol tam napisany professional moze to byt tym??

Dakujem s pozdravom Tomkiboy.

Citovat příspěvek

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: