Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Problém s VS 2010 Beta

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Problém s VS 2010 Beta

Autor: pepin

18:21:46 31.12.2009

[bold]Visual 2010 Beta EE [/bold] mě padal při kopírování řádků.
Musím je označit od konce do začátku a pak už
je můžu myší přetáhnout kam potřebuju.
Když jsem je vybíral kliknutím na levý okraj editoru
a pak jsem chtěl řádek pomocí tažení myší + CTRL překopírovat
na řádek pod, tak nejen, že to nešlo, ale aplikace mi občas
oznámila, že došlo k výjimce pomocí msboxu.
Pokud jsem msbox jen odklikl, aplikace běžela dál, ale již
tropila neplechu. Někdy nepomohlo ani její restartování a bylo
nutno restartovat OS.
Jinak okamžité zobrazování chyb při psaní zdrojáku je výborná věc.
[bold]Šetří to nesmírně čas [/bold]. Viz obrázek:



[img]http://free-top.tym.cz/images/visual/visual-2010-beta-intellisense.png [/img]

Citovat příspěvek

 

Re: Problém s VS 2010 Beta

Autor: pepin

18:37:05 25.12.2009

Taky jsem si VC++ 2010 BETA nainstaloval a je tam chyb, jak máku. Například to hlásí, že jsou v source chyby, ale žádné nevypíše. Restartuju a už je prej vše OK :) takže taky se přikláním počkat až na stabilní verzi.

Citovat příspěvek

 

Re: Problém s VS 2010 Beta

Autor: Lama

1:54:55 23.12.2009

To zní jako rozumná rada, vyzkouším tedy visual studio 2008 team.Ten přízpěvěvek jsem sem dal,protože jsem čekal,že to bude nějaká chybka se kterou se potká každý.
Nadruhou stranu jsem rád,že jste mi poradil a děkuji vám za to:-)

Vám všem přeji šťastné a veselé svátky:-) ;)

Citovat příspěvek

 

Re: Problém s VS 2010 Beta

Autor: VS 2010 Beta only for Guru

0:11:40 23.12.2009

Lama Napsal:
-------------------------------------------------------
> Gdyž si takový Guru, tak mi prozraď co dělám špatně.
>

Já nejsem Guru pro VS 2010 Beta a ani nikdo jiný kdo se tady vyskytuje není takový Guru a právě proto bych ti radil: "vybodni se na VS 2010 Beta".

>
> Potřebuji se naučit dělat s profilerem a ten ve
> VS2008 není.(Alespoň ve verzi profesional.)
>
> Beginer
>

VS 2010 Beta je jenom na testování a navíc jenom pro lidi (betatestery) co jsou Guru na betatestování a nevědí co s časem a tak hledají hafo chyb co tam je a oznamují to Microsoftu. Když si chceš vyzkoušet profiler tak si to vyzkoušej na odladěném prostředí VS 2008 Team Trial

http://msdn.microsoft.com/en-us/vstudio/aa700831.aspx

a nesnaž se jako začátečník zbytečně bojovat s větrnými mlýny (myšleno s Beta verzemi), protože to fakt vůbec není vhodné pro začátečníky a na učení už vůbec ne. V Betě se mohou vyskytovat některé vlastnosti, které v konečné verzí ani být nemusí.

Citovat příspěvek

 

Re: Problém s VS 2010 Beta

Autor: justik

22:20:56 22.12.2009

funkce abs nemuze mit jako argument hodnotu unsigned int. Ale to Vam neprelozi ani VS 2008.

int abs ( int n );
long abs ( long n );

Co se pripadnych chyb tyka, pracujete s betaverzi programu... Takze je to celkem ocekavatelne...

Citovat příspěvek

 

Re: Problém s VS 2010 Beta

Autor: Lama

12:49:28 22.12.2009

Gdyž si takový Guru, tak mi prozraď co dělám špatně.
Potřebuji se naučit dělat s profilerem a ten ve VS2008 není.(Alespoň ve verzi profesional.)

Citovat příspěvek

 

Re: Problém s VS 2010 Beta

Autor: VS 2010 Beta only for Guru

12:24:26 22.12.2009

Lama Napsal:
-------------------------------------------------------
> Ahoj programátoři,
> chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak
> vyřešit tento problém s projektem.
> Ve Visual Studiu 2008 jsem si vytvořil projekt,ale
> když jsem jej otevřel ve Visual Studiu 2010 Beta
> tak jsem se dočkal jen hromady chyb. Pokud se
> podívám do solution exploreru tak jsou tam sice
> vloženy všechny soubory,ale u složky external
> dependencies je malá červená ikonka (něco jako
> zákaz vjezdu):-)Pokud tu sloužku External
> Dependencies otevřu, tak je tam například soubor
> math.h (zároveň nefunguje žádná matematická
> funkce).Nevíte kde hledat problém?
>
>
> Beginer

VS 2010 Beta není pro Beginery ani pro Lamy, ale jenom pro Guru ;) ;) ;). Když seš Beginer tak zůstaň u VS 2008.

Citovat příspěvek

 

Re: Problem s VS 2010 Beta

Autor: Lama

11:38:07 22.12.2009

\klokan2\playboard.cpp(221): error C2668: 'abs' : ambiguous call to overloaded function
\vc\include\math.h(547): could be 'long double abs(long double)'
\vc\include\math.h(499): or 'float abs(float)'
\vc\include\math.h(495): or 'double abs(double)'
\vc\include\stdlib.h(483): or '__int64 abs(__int64)'
\vc\include\stdlib.h(479): or 'long abs(long)'
\vc\include\stdlib.h(377): or 'int abs(int)'
while trying to match the argument list '(unsigned int)'

FileTracker : warning : Attempt to load UI satellite dll from C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.20506\1029\FileTrackerUI.dll failed.
FileTracker : warning : Attempt to load UI satellite dll from C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v4.0.20506\1029\TrackerUI.dll failed.
========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

Těch chyb tohoto charakteru je více ,ale je to vesměs vše na jedno brdo.
Když jsem projekt otevře ve VS2008 tak bylo vše OK.

Citovat příspěvek

 

Re: Problem s VS 2010 Beta

Autor: LadislavZezula

10:14:03 22.12.2009

> Ve Visual Studiu 2008 jsem si vytvořil projekt,ale když jsem jej
> otevřel ve Visual Studiu 2010 Beta tak jsem se dočkal jen hromady
> chyb.

Mozna ze kdyby sis ty chyby precetl nebo aspon prvnich par
napsal do tveho dotazu, tak bys byl (nebo my) moudrejsi.

L.



Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Problém s VS 2010 Beta

Autor: Lama

9:40:05 22.12.2009

Ahoj programátoři,
chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte jak vyřešit tento problém s projektem.
Ve Visual Studiu 2008 jsem si vytvořil projekt,ale když jsem jej otevřel ve Visual Studiu 2010 Beta tak jsem se dočkal jen hromady chyb. Pokud se podívám do solution exploreru tak jsou tam sice vloženy všechny soubory,ale u složky external dependencies je malá červená ikonka (něco jako zákaz vjezdu):-)Pokud tu sloužku External Dependencies otevřu, tak je tam například soubor math.h (zároveň nefunguje žádná matematická funkce).Nevíte kde hledat problém?

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: