Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



krokovanie v DLL

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: krokovanie v DLL

Autor: LadislavZezula

8:47:47 19.01.2010

> kodim v Delphi. Ale mam neaku aplikaciu v C++ a potrebujem ju
> pochopit a dobre rozbehat. Nainstalil som ci Visual C++ a potrebujem
> krokovat v nacitanej DLL ako to urobit dakujem.

Ta DLL je v delphi nebo v C ?
A mas k ni zdrojaky nebo je to cizi DLL ?

L.



Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Re: krokovanie v DLL

Autor: RadekChalupa

20:43:32 18.01.2010

Normálně si otevřeš ten projekt, vybereš debug konfiguraci a dáš "Start debugging" (pravděpodobně F5). Poprvé se tě program zeptá na cestu exáče - vybereš procházením exe soubor, který tu DLL používá. A pak už debuguješ stejně jako exáč, tj. breakpointy, watch atd.
Jinak (změnu) nastavení exáče můžeš samozřejmě (později) udělat v properties projektu (debugging -> command).

Radek Chalupa
- vývoj software na zakázku
- školení programování (C/C++, Win32 API, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC)
http://www.radekchalupa.cz

Citovat příspěvek

 

krokovanie v DLL

Autor: Milann

19:00:33 18.01.2010

Zdravim.

kodim v Delphi. Ale mam neaku aplikaciu v C++ a potrebujem ju pochopit a dobre rozbehat. Nainstalil som ci Visual C++ a potrebujem krokovat v nacitanej DLL ako to urobit dakujem.

vdaka

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: