Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



ListView třídění dle sloupců

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: ListView třídění dle sloupců

Autor: Raptor181

22:07:32 01.05.2011

roman.hocke Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zkoušel jsi
> http://support.microsoft.com/kb/319401? Je to sice
> pro C#, ale ty objekty budou v C++ počítám stejné.

To jsem zkoušel, ale nějak mi to nejde :-(. No možná to jen neumím správně převést do C++, jelikož C# vůbec neumím.

Citovat příspěvek

 

Re: ListView třídění dle sloupců

Autor: tcesky

11:41:21 30.04.2011

http://forum.builder.cz/read.php?12,2475905,2507475#msg-2507475

TC

Citovat příspěvek

 

Re: ListView třídění dle sloupců

Autor: roman.hocke

11:01:11 30.04.2011

Zkoušel jsi [url]http://support.microsoft.com/kb/319401[/url]? Je to sice pro C#, ale ty objekty budou v C++ počítám stejné.

Citovat příspěvek

 

ListView třídění dle sloupců

Autor: Raptor181

21:01:54 29.04.2011

Zdravím,
mám vytvořenou formulářovou aplikaci ve Visual Studiu 2008 v C++. Jde o jednoduchou databázi s použitím objektu ListView. No a já bych potřeboval třídit jednotlivé položky dle jednotlivých sloupců (událost ColumnClick). Já furt nemůžu přijít jak to mám udělat. Umím jen třídit dle prvního sloupce pomocí "listview1->sorting". Neví někdo jak se to dělá? Případně bych prosil o ukázku části kódu.

Díky.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: