Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Linkování knihoven v adresářích

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

 

Vložit nový příspěvek

Jméno:

Předmět:

Příspěvek:

*AGGRESSIVE* O:-) :-/ :-P *BLUSH* *BYE* :'( *DASH* 8-) *DRINK* :-| *THUMBUP* *SOS* *KISSED* :-* *OK* *SECRET* *STOP*

Pohlaví:

Muž, Žena

Kontrola:

Do spodního pole opište z obrázku 5 znaků:

Kód pro ověření

 

 

 

Re: Linkování knihoven v adresářích

Autor: Superman

12:15:01 19.06.2011

Ok, dík...

Citovat příspěvek

 

Re: Linkování knihoven v adresářích

Autor: michalferko

16:58:51 18.06.2011

Bud zadas plnu cestu k suboru
[code]
#pragma comment(lib, "C:/.../Library/d3d9.lib")
[/code]

alebo pridas folder 'C:/.../Library' do Project -> Properties -> VC++ Directories -> Library Directories a nasledne
[code]
#pragma comment(lib, "d3d9.lib")
[/code]

Skusal som to a vyzera to tak, ze v tom comment(lib, ...) proste nemoze byt relativna cesta. I ked nechapem preco by to tak nemohlo byt.

Citovat příspěvek

 

Re: Linkování knihoven v adresářích

Autor: Superman

15:36:44 18.06.2011

xxx/-main.cpp
-Library/-d3d9.lib

a v main.cpp:
#pragma comment(lib, "Library/d3d9.lib")


Je to správně ?

Citovat příspěvek

 

Re: Linkování knihoven v adresářích

Autor: michalferko

15:29:38 18.06.2011

a si si isty, ze podadresar 'library' existuje presne tam, kde ho linker ocakava? Takisto ten subor. Co ak si spravil iba preklep a mas zle pomenovany subor.

Citovat příspěvek

 

Re: Linkování knihoven v adresářích

Autor: Superman

15:01:10 18.06.2011

Hezká animace, jak jsi ji udělal ???
No, těžké to nebylo, něco podobného jsem vyhledával už dříve, ale furt mi to nejede... Na těch stránkách bez problému napíšou #pragma comment(lib, "XXX/XXX.lib"), ale mně to hodí error...

Citovat příspěvek

 

Re: Linkování knihoven v adresářích

Autor: Mi.Chal

11:16:13 18.06.2011

Superman Napsal:
-------------------------------------------------------
> Jde to teda nějak udělat ?? Ale potřebuju to přes
> tu direktivu #pragma... Jinak přes Project
> Properties to umím i s adresáři, ale mně se to
> líbí více tímto #pragma způsobem...

http://tinyurl.com/6f58byg

Citovat příspěvek

 

Re: Linkování knihoven v adresářích

Autor: Superman

8:47:56 18.06.2011

To jsem zkoušel taky; stejný error... :(

Citovat příspěvek

 

Re: Linkování knihoven v adresářích

Autor: Willyo

23:33:48 17.06.2011

#pragma comment(lib, "Library\\d3d9.lib")

Citovat příspěvek

 

Re: Linkování knihoven v adresářích

Autor: j.h

21:33:11 17.06.2011

Třeba by pomohlo tam dát zpětné lomítko.

Citovat příspěvek

 

Linkování knihoven v adresářích

Autor: Superman

20:20:54 17.06.2011

Dobrý den,

mám následující problém: když linkuji knihovny v Microsoft Visual C++ 2010 Express:
#pragma comment(lib, "file.lib")
normálně mi to funguje. Ale jak to udělat, pokud chci něco jako:
#pragma comment(lib, "Library/d3d9.lib")
dostanu linker error:
LINK : fatal error LNK1104: cannot open file 'Library/d3d9.lib'

Jde to teda nějak udělat ?? Ale potřebuju to přes tu direktivu #pragma... Jinak přes Project Properties to umím i s adresáři, ale mně se to líbí více tímto #pragma způsobem...

Předem děkuji za všechny odpovědi
Superman

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: