Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



WTL s VC 2010 Express

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: WTL s VC 2010 Express

Autor: peter2345

20:17:54 28.06.2011

Dik
Uz som to rozbehal. Bolo treba zakomentovat jedno #define a pridat libku.

Citovat příspěvek

 

Re: WTL s VC 2010 Express

Autor: RadekChalupa

10:54:11 27.06.2011

Obávám se že express verze neobsahuje plnou a novou verzi ATL (stejně tak MFC) a ve Windows SDK je tuším prastará ATL verze 3, a tu jako základ WTL podle všeho nelze použít.
Pokud to chceš mít malé, tak v express to můžeš psát v čistém API. No a nebo použít na 90 dní trial verzi Professional nebo vyšší, ale pak bacha na licenční podmínky při distribuci té aplikace...


Radek Chalupa

- vývoj software na zakázku
- školení programování (C/C++, Win API, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC)
http://www.radekchalupa.cz

Citovat příspěvek

 

WTL s VC 2010 Express

Autor: peter2345

14:51:59 26.06.2011

Dobry den
Snazim sa rozbehat WTL s VC++ 2010 Express edition. Stiahol som WDK koli ATL, nastavil cesty, vytvoril projekt pomocou App Wizardu, ale stale mi hadze

"Unhandled exception at 0x0026e818 in WTL_test.exe: 0xC0000005: Access violation."

Je to v atlwin.h, template
LRESULT CALLBACK CWindowImplBaseT< TBase, TWinTraits >::StartWindowProc, pri return pProc..
Snazil som sa googlit a nic som nenasiel. Da sa to nejako rozbehat? Alebo existuje c++ kniznica z ktorej by liezli podobne male exace? (chcem urobit jednoduchu utilitku, nechcem aby to malo cez 1M alebo vyzadovalo rovno cely .net)
dakujem

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: