Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



tlacitko v gridview

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: tlacitko v gridview

Autor: juraj76 ♂

12:08:46 19.01.2015

DD.
Nebolo by lepšie to spraviť tak, ako je to v Exceli, že každá bunka by bola "samostatné" tlačítko, resp. po kliknutí na ňu by existovala samostatná udalosť a tá by sa následne ošetrila?

Citovat příspěvek

 

tlacitko v gridview

Autor: Olmi

23:28:05 14.11.2011

Zdravim,
muzete mi poradit jak vlozit tlacitko jen do jedne zvolene bunky v grid view?

Mam vytvorenou tabulku v gridview a pri vkladani dat chci vlozit tlacitko do ctvrteho sloupce na kazdou treti radku.

Nasel jsem tento priklad:

DataGridViewButtonColumn^ buttonColumn = gcnew DataGridViewButtonColumn();
buttonColumn->HeaderText = "";
buttonColumn->Name = "Status Request";
buttonColumn->Text = "Request Status";
buttonColumn->UseColumnTextForButtonValue = true;
this->dataGridView1->Columns->Add(buttonColumn);

ale to vlozi definovane tlacitko do noveho sloupce a kazde radky.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: