Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Soutěž

Sponzorem soutěže je:

IDIF

 

Kde se koná výstava fotografií Luďka Vojtěchovského?

V dnešní soutěži hrajeme o:



file format unknow

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: file format unknow

Autor: macino

15:35:52 16.06.2005

skade si mrako vedel aky typ kodovania mas pouzit?

Citovat příspěvek

 

Re: file format unknow

Autor: misco

15:07:58 15.06.2005

Mne to robi tiez.Pri kazdej wapstranke ktoru vytvorim.Vsade ide len na nokii nejde pre zmenu na 3100! :(

Citovat příspěvek

 

Re: file format unknow

Autor: mrako

9:55:51 25.05.2005

takze som to vyriesil zmenou kodovania na iso 8859-2 v db aj v hlavicke

Citovat příspěvek

 

file format unknow

Autor: mrako

15:48:14 23.05.2005

zdravim ,

mam problem a to z chybovou hlaskou FILE format unknow v mojej NOKIA 3510i
Kod je v PHP vyber z DB, vsade to funguje, OPERA, wap emulatory na webe, ziadny error, vsetko ukazuje validne, len v nokia 3510i na mna kasle.

tu je kod:

');
?>










$dbhost = "localhost";
$dbuname = "***";
$dbpass = "***";
$dbname = "***";
$link = mysql_connect ("$dbhost", "$dbuname", "$dbpass") or die ("nepodarilo sa pripoji k databáze");
$conn = mysql_select_db("$dbname");


$query = "SELECT * FROM text WHERE id = '2'";
$result = mysql_query($query) or die("Dopyt zlyhal");
// Výpis výsledkov
while ($row = mysql_fetch_array($result, MYSQL_ASSOC))

{
$zaciatok=500*$posun;
$koniec=500;
echo substr("$row[text]\r", "$zaciatok", "$koniec");
$viac=$posun+1;

echo "
strana $viac";
}
mysql_free_result($result);

?>





Nemoze to byt tym ze je ten subor v DB moc velky? ma skoro 3oo Kb.

PS: V DB je ulozeny ako win 1250 a v Siemense S65 vsetko zobrazi len diakritika je rozbita

diky za radu

strana $viac"; } mysql_free_result($result); ?>

Nemoze to byt tym ze je ten subor v DB moc velky? ma skoro 3oo Kb. PS: V DB je ulozeny ako win 1250 a v Siemense S65 vsetko zobrazi len diakritika je rozbita diky za radu

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: