Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



problem s odkazom na .jad/.jar

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: problem s odkazom na .jad/.jar

Autor: Didimus

8:06:04 11.04.2006

Mas smolu tvoj telefon nepodporuje stahovanie velkych suborov u hier to moze byt max. 65kb(priblizne) u polyfonov je to asi 20 kb
P.S.: Treba kupit lepsi telefon

Citovat příspěvek

 

Re: problem s odkazom na .jad/.jar

Autor: sajmon

20:52:06 05.11.2005

stejnej mobil, jinej problem. hlasi mi to: NENI PRISTUP K SERVERU, nevim cim to je, jedninej problem by moh bejt ve velikosti souboru (102kB) ... nevim, ja sem zacatecnik. predtim sem skousel s mensim souborem a stahlo to v pohode, mel asi 9kB..

Citovat příspěvek

 

Re: problem s odkazom na .jad/.jar

Autor: Majo

11:07:46 24.08.2005

Problem je s hlavickami, na to aby Nokia rozoznala, ze ide o jad subor, musi byt content-type: text/vnd.sun.j2me.app-descriptor, niektore servre su nastavene tak, ze ak dostanu dotaz na jad subor, tak mu rovno nastavia spravny content-type, niektore to vsak nerobia. Pokial na nich bezi PHP da sa to obist tak, ze vytvoris subor s nasledujucim skriptom:

header("Content-type: text/vnd.sun.j2me.app-descriptor");
header("Content-filename: nejakynazov.jad");
readfile("nazovsuboru.jad");

?>

pri jar suboroch nastavis content-type na application/java-archive, a samozrejme aj nazov suboru.

Citovat příspěvek

 

Re: problem s odkazom na .jad/.jar

Autor: mydlo

2:35:50 25.07.2005

.jad text/vnd.sun.j2me.app-descriptor

.jar application/java-archive ;)

Citovat příspěvek

 

Re: problem s odkazom na .jad/.jar

Autor: jantichy.cz

12:26:48 20.06.2005

> mam problem. jak mam do kodu napisat odkaz na java aplikaciu
> (ad-zones.jar)? lebo ked to tam dam, tak mobil (N3510i) to
> nenacita ako aplikaciu, len ako text ktory sa mi zobrazi na
> obrazovke. Pouzil som takyto odkaz

Problem bude imho v http hlavicce, kterou zasila server v odpovedi:

Content-Type: text/plain

Lepe by bylo posilat neco jako

Content-Type: application/???

kde misto otaznicku je podtyp pro java aplikace, kterej ted
bohuzel z hlavy nevim...


--
Jan Tichy
http://www.jantichy.cz


Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

problem s odkazom na .jad/.jar

Autor: Adam Danisovic

17:03:57 18.06.2005

mam problem. jak mam do kodu napisat odkaz na java aplikaciu (ad-zones.jar)? lebo ked to tam dam, tak mobil (N3510i) to nenacita ako aplikaciu, len ako text ktory sa mi zobrazi na obrazovke. Pouzil som takyto odkaz

Odkaz

lebo ked adresu napisem priamo ako novu zalozku tak normalne vyhodi ze aplikacia nacitana a takto vidim iba text v ktorom sa daju vidiet napriklad nazvy tried a tak a vseliake znaky uplne od veci. A este jedno. TO aj ked napisem ako novy bookmark tak to vychodi chybu ze format suboru neznami ked chcem pouzim .jad subor tej hry cim to priklad nemozem hodit v menu medzi hry ale len aplikacie tak co robim zle?? Ak treba je to na hyperlink.sk - http://patizooon.hyperlink.sk/wap/ad-zones.jad dik moc za pomoc

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: