Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Problém se zobrazením textu v IE9

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Problém se zobrazením textu v IE9

Autor: peta1

10:00:25 19.08.2011

A ceho tedy chces docilit?
Jake mas nastavene Doctype?
IE/FF totiz ma jiste odlisnosti pro chovani display:inline-block. Kdyz tam nastavis misto height line-height:150px;, tak se to chova oboji stejne.
Jinak tam bude mit asi IE jeste nejakou spesl IE vlastnost pro buttony, protoze, kdyz vemes puvodni priklad a zmenis button na "div" nebo "a", tak se to chova dobre.
Jo, ale spravnym doctype by se to melo v IE chovat stejne jako ve FF. Takze zpet ke google a doctype. Nebo google a najit si msdn a css pro button.

Citovat příspěvek

 

Re: Problém se zobrazením textu v IE9

Autor: Pepinator

20:36:54 18.08.2011

Jak můžete podle CSS vidět kolem tlačítka mám silný rámeček. A zjistil sem ,že v IE se text ve spanu schová pod tento rámeček.

Citovat příspěvek

 

Re: Problem se zobrazenim textu v IE9

Autor: Pepinator

14:46:45 18.08.2011

Posílám tedy kód :-) Problém bude asi někde v té CSS části,ale nevím :-(

[code]
CSS-část

.gal-but
{
margin-top:10px;
margin-bottom:10px;
display:inline-block;
position:relative;
list-style:none;
width:210px;
height:180px;
border-style:solid;
border-width:5px;
border-color:#695f4b;
border-bottom-width:25px;
margin-right:8px;
}

.gal-but:hover
{
border-color: #fff;
}

.gal-but span
{
position:relative;
font-family:"Segoe UI", Tahoma, Geneva, Verdana, sans-serif;
font-size:14pt;
text-align:center;
top:85px;
color:black;
}

html-část

[/code]

Citovat příspěvek

 

Re: Problem se zobrazenim textu v IE9

Autor: doktor

23:46:53 17.08.2011

Ahoj,

17. srpna 2011, 14:23:05, Pepinator napsal(a):
P> Problém se zobrazením textu v ie 9 používám tagy button kde pro
P> zobrazování textu používám span ve kterém si text zpracuji.Jen nevím
P> proč ve chrome vše jde a v IE se text nezobrazí.

A po zdejším fóru chceš přesně co? Aby si všichni domysleli, jaký zápis
používáš a na základě pouhé domněnky ti poradili?

--
Ak si myslíš, že som na hašiši alebo kokaíne, nie je to tak, fakt to tu vidím na vlastné oči. -- aam, thebat.cz (5.10.2009)

Pavel Kodýtek aka doktor (moderátor)
ICQ: 30759319
[url= http://www.webdesign.paysoft.cz/ ]Webdesign a SEO[/url]
[url= http://www.tojeono.cz/?dn=115 ]Webhosting pro profesionály[/url]


Příspěvek zaslán emailem

Citovat příspěvek

 

Problém se zobrazením textu v IE9

Autor: Pepinator

14:23:04 17.08.2011

Problém se zobrazením textu v ie 9 používám tagy button kde pro zobrazování textu používám span ve kterém si text zpracuji.Jen nevím proč ve chrome vše jde a v IE se text nezobrazí.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: