Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Play stream

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Play stream

Autor: JaroslavF

9:41:28 26.08.2010

Vďaka za odpoveď.
O ActiveX som uvažoval, ale myslel som, že existuje ľahši sposob. Ak teda nie je, tak zrejme nemam na vyber.
Ďakujem za pomoc.

Citovat příspěvek

 

Re: Play stream

Autor: RadekChalupa

22:51:20 25.08.2010

Žádná API funkce ve stylu PlayMP3(WCHAR* url) neexistuje.
Ve vlastní aplikaci lze (jednodušší cesta) využít ActiveX prvek Windows Media Player, nebo (vyžaduje hlubší znalosti problematiky) si napsat vlastní přehrávač nejlépe s využitím DirectShow.

Radek Chalupa

- vývoj software na zakázku
- školení programování (C/C++, Win32 API, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC)
http://www.radekchalupa.cz

Citovat příspěvek

 

Play stream

Autor: JaroslavF

16:04:12 23.08.2010

Dobrý deň,
chcel by som sa opýtať, či existuje API funkcia, ktorá dokáže prehrať mp3 zo vzdialeného servera - ide konkrétne o internetové rádio. Ak neexistuje, aký postup sa teda využíva v prehrávačoch?

Ďakujem.

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: