Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



fullscreen konzole ve Windows

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: fullscreen konzole ve Windows

Autor: console

13:02:08 01.09.2010

díky.

Citovat příspěvek

 

Re: fullscreen konzole ve Windows

Autor: 0xenon

12:56:12 01.09.2010

char buf[512];
GetConsoleTitle(buf, sizeof buf);
HWND hw = FindWindow(NULL, buf);
ShowWindow(hw, SW_SHOWMAXIMIZED);

Citovat příspěvek

 

fullscreen konzole ve Windows

Autor: console

12:45:59 01.09.2010

ahoj,chcu udělat aby když spustím konzolu automaticky se maximalizovala,ale nevím jak,zde je kod:

#include
using namespace std;

int main (void)
{
HANDLE hOut;
COORD NewSBSize;
SMALL_RECT DisplayArea = {0, 0, 0, 0};
hOut = GetStdHandle(STD_OUTPUT_HANDLE);
NewSBSize = GetLargestConsoleWindowSize(hOut);
SetConsoleScreenBufferSize(hOut,NewSBSize);
DisplayArea.Right = NewSBSize.X -1;
DisplayArea.Bottom = NewSBSize.Y -1;
SetConsoleWindowInfo(hOut,TRUE, &DisplayArea);
system("pause");
return 0;
};


[ital] [/ital] [ital] [/ital] [ital] [/ital]

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: