Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



Procházení tabulátorem

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Procházení tabulátorem

Autor: Aros

11:09:39 08.10.2010

Díky, podívám se na to.

Citovat příspěvek

 

Re: Procházení tabulátorem

Autor: Kra

9:32:56 08.10.2010

Snad nejak tak:

[code]
HWND WndMain = CreateWindowEx (WS_EX_CONTROLPARENT, L"Foo", L"Foo Window", WS_OVERLAPPEDWINDOW, 50, 50, 700, 500, NULL, NULL, hInstance, 0);
HWND TextBox1 = CreateWindowEx (0, L"EDIT", L"Text1", WS_CHILD | WS_BORDER | WS_TABSTOP, 5, 5, 100, 30, WndMain, NULL, hInstance, 0);
HWND TextBox2 = CreateWindowEx (0, L"EDIT", L"Text2", WS_CHILD | WS_BORDER | WS_TABSTOP, 5, 40, 100, 30, WndMain, NULL, hInstance, 0);
HWND TextBox3 = CreateWindowEx (0, L"EDIT", L"Text3", WS_CHILD | WS_BORDER | WS_TABSTOP, 5, 80, 100, 30, WndMain, NULL, hInstance, 0);

ShowWindow (WndMain, SW_SHOW);
ShowWindow (TextBox1, SW_SHOW);
ShowWindow (TextBox2, SW_SHOW);
ShowWindow (TextBox3, SW_SHOW);
UpdateWindow (WndMain);

MSG Msg;
while(GetMessage(&Msg, NULL, 0, 0) > 0)
{
IsDialogMessage (WndMain, &Msg);
}[/code]

Citovat příspěvek

 

Re: Procházení tabulátorem

Autor: RadekChalupa

8:25:20 07.10.2010

Pokud to není přímo na dialogu (DialogBox) tak musíš implementovat funkci IsDialogMessage - viz. dokumentace Windows SDK.


Radek Chalupa

- vývoj software na zakázku
- školení programování (C/C++, Win32 API, ATL, COM, ActiveX, C#, NET Framework, MFC)
http://www.radekchalupa.cz

Citovat příspěvek

 

Procházení tabulátorem

Autor: Aros

16:21:57 04.10.2010

Zdravím - tohle je zřejmě hrozně triviální a naprosto standardní problém - nevím, jak mám udělat přenášení focusu pomocí tabulátoru. Teda mohl bych chytat klávesu tab a pomocí nějakého switche nastavovat focus, ale myslím, že je na to přímo prostředek ve WinAPI... Je?

Díky...

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: