Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:



win32 api - jak hluboko lze klesnout?

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: win32 api - jak hluboko lze klesnout?

Autor: vrtulex

19:46:26 08.11.2010

Grafikou na Windows se sice nezabývám, ale myslím si, že tam určitě něco na úrovni Vašeho PutPixel bude, ale bute to velmi pomalé v porovnání s ostatními metodami kreslení elementů.

Citovat příspěvek

 

win32 api - jak hluboko lze klesnout?

Autor: brouk pytlik

20:25:19 07.11.2010

dobry vecer, mel bych otazku, kam az se da vramci hlavickovych souboru, rekneme pro c++, pro win32 api dostat, pokud jde o vykreslovani elementu, napr. oken? Dostanu se az nekam na uroven, kde to bude resene stylem putpixel...?

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: