Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Ziskanie aktualneho adresara...

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Ziskanie aktualneho adresara...

Autor: xor

10:01:02 13.07.2006

Mam problem zistit aktualny adresar z ktoreho bol pusteny program v WinCE...
Potrebujem ukladat a nacitavat v tomto programe nejake subory.. avsak ked NEpouzijem absolutnu cestu,.. tak subory hlada v korenovom adresari...

priklad

FILE *zipFile = fopen("20062007.zip","wb");

tak tento subor sa nehlada v aktualnom adresari ale v korenovom...

navyse v Embedded C++ sa troska inak spravaju niektore funkcie a je ich aj omnoho menej.. a zrovna na zistenie aktualneho adresara neviem nic normalne najst...

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: