Builder.cz - Informacni server o programovani

Odběr fotomagazínu

Fotografický magazín "iZIN IDIF" každý týden ve Vašem e-mailu.
Co nového ve světě fotografie!

 

Zadejte Vaši e-mailovou adresu:

Kamarád fotí rád?

Přihlas ho k odběru fotomagazínu!

 

Zadejte e-mailovou adresu kamaráda:

Jornada 720

Seznam témat     Nová odpověď

Přihlásit se     Registrace     Zapomenuté heslo

Re: Jornada 720

Autor: fretak

2:02:03 17.01.2010

Python,zdarma na www.py.cz.Je nejen pro windousy,ale i Apple,Psion,Symbian,Dos,Palm,...

Citovat příspěvek

 

Re: Jornada 720

Autor: crugeo

7:34:01 26.11.2009

Ahoj. Ano je to možné. Já používám kartu Orinoco.

Citovat příspěvek

 

Re: Jornada 720

Autor: JAN JAROSINEC

20:28:09 23.11.2009

ahoj mam jordanu 720 a chtel jsem se jen zeptat jestly jse s ni da pripojit prez wifi internet diky

Citovat příspěvek

 

Re: Jornada 720

Autor: Rajnoha_

19:57:31 13.05.2009

crugeo Napsal:
-------------------------------------------------------
> Zkoušel jsem MS eMbedded Visual C++, jenže tam je
> jen H/PC Pro 2.11

A máš k tomu

eMbedded Visual C++ 4.0 SP4
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=4a4ed1f4-91d3-4dbe-986e-a812984318e5&displaylang=en

SDK for Windows Mobile 2003-based Pocket PCs
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=9996B314-0364-4623-9EDE-0B5FBB133652&displaylang=en

Citovat příspěvek

 

Re: Jornada 720

Autor: crugeo

19:40:05 13.05.2009

Mi.Chal Napsal:
-------------------------------------------------------
> crugeo Napsal:
> --------------------------------------------------
> -----
> > Měl bych dotaz: V čem nejlépe programovat pro
> HP
> > Jornada 720?
>
> ja to teda neznam, ale docela jednoduchy je to
> delat ve VS pro .Net compact framework. Na druhou
> stranu nektere veci asi neudelas, ale na normalni
> aplikace by ti to mohlo stacit
>
>
>
> ________________________________________________
> Odpovedi na nejcastejsi zdejsi otazky najdete na
> http://www.4itdevelopers.net/faq_at_builder.aspx

> >
Zde je info o Jornadě:
http://be300.czechian.net/?dir=jornada720&page=info
Zkoušel jsem MS eMbedded Visual C++, jenže tam je jen H/PC Pro 2.11 :-(

Citovat příspěvek

 

Re: Jornada 720

Autor: Mi.Chal

21:50:38 11.05.2009

crugeo Napsal:
-------------------------------------------------------
> Měl bych dotaz: V čem nejlépe programovat pro HP
> Jornada 720?

ja to teda neznam, ale docela jednoduchy je to delat ve VS pro .Net compact framework. Na druhou stranu nektere veci asi neudelas, ale na normalni aplikace by ti to mohlo stacit

Citovat příspěvek

 

Jornada 720

Autor: crugeo

19:06:32 07.05.2009

Měl bych dotaz: V čem nejlépe programovat pro HP Jornada 720?

Citovat příspěvek

 

 

 

Přihlášení k mému účtu

Uživatelské jméno:

Heslo: